budeš čakať, či ťa nepríjmu na nejakú na odvolanie a ak nie, tak budeš musieť stiahnuť prihlášku z jednej školy a podať na inú, kde je ešte miesto teda aspoň takto nejako nám to vysvetľovala výchovná poradkyňa pred 2 rokmi
Tak budeš predávať záclony na odpočívadlách Ale ak máš veľké IQ ser na školu ...Vymyslí niečo čo tu ešte neni sprav podnikateľský zámer a oslov investorov ...nabal sa na investíciach ktoré ti ponúknu a zmizni k moru Dovi dopo
V júni sa potom tuším ešte dá poslať jedna prihláška, ak nespravíš prijímačky ani na jednej škole. Samozrejme, musíš už rátať s tým, že na niektorých školách už jednoducho nebudú voľné miesta.
A prijímačky sú 12. a 15. mája.
Aha. Ja som nad tým iba tak rozmýšľala, pretože nám výchovná o tom nevravela. Ale myslím, že na jednu školu z dvoch, by mali určite zobrať. Veď zas až taká sprostá nie som, aby ma vôbec neprijali
Tak čudovali by ste sa,ale keďže už kraje obmedzili počty prijatých žiakov,tak bude dosť takýchto prípadov Napríklad ja si dávam gymnázium,kde ma možno ani nevezmú keďže beru 21 a hlási sa niečo cez 120 Takže musím ísť ma nejakú sprostú hotelovku,lebo keby som si dal dve gymnázia,nikde by ma neprijali tak by som skončil ako nejaký vodár alebo ešte horšie drevár...Samozrejme,hotelka nie je o nič lepšia No trebalo sa lepšie učiť tu matiku...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
17 komentov
.... ale inak k životu ti stačí iba pozitívne myslieť a všetko k tebe príde. Nemusíš nič robiť. Len pozitívne myslieť.
A prijímačky sú 12. a 15. mája.
Nepoznám žiadneho kreténa, ktorý by sa nedostal na strednú školu...