Ale v poézii pre mňa existuje kategória ,,absolútne wtf", také básne odkladám s tým, že sa k nim vrátim, až zoženiem LSD. V próze som sa nestretla so štýlom písania, ktorý by som nevedela prehryznúť (bez ohľadu na mieru sebazaprenia).
@joelina takisto ako poezia moze byt prerozpravany pribeh..
ono sa to tazko deli len do tychto troch a ktore najviac..
ako som povedal, proza sa cita lahsie a zvacsa netreba uvazovat.. konkretne rozne pribehy..
keby idem citat prozu, plnu pocitov ci vyjadrenie nazoru na jednu vec.. uz to nie je to "lahke" ci "rychle" citanie, ale treba sa pri nej zamysliet a taku prozu uz co sa oblubenosti citania davam na roven s poeziou (a samozrejme vsetko tozavisi od momentalneho rozpolozenia, chuti a tak)
mám taký blbý zvyk, keď čítam divadelné hry, že si ich predstavujem. a potom to trvá strašne dlho. lepšie je ísť do divadla. statky-zmätky sa mi napríklad na papieri veľmi nepáčili, ale v dabku to skvele zinscenovali
@iluzia nejde o to že ju nemáme radi ale proste próza je próza...je to prirodzené že každý má radšej to... poezia len z nudy ale ja som čítala snad jednu takú knihu
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
27 komentov
čo sa týka tvorby, tak tam by som to brala.
Ale v poézii pre mňa existuje kategória ,,absolútne wtf", také básne odkladám s tým, že sa k nim vrátim, až zoženiem LSD. V próze som sa nestretla so štýlom písania, ktorý by som nevedela prehryznúť (bez ohľadu na mieru sebazaprenia).
basen je o pocitoch ci nazoroch a hladani (sa) v nej, takze je trosku narocnejsia, ale citam ju tiez rad..
drama je zaner, ktory som doteraz moc neriesil, takze to som si radsej vychutnaval v spracovani predstaveni ako citajuc z papiera
ono sa to tazko deli len do tychto troch a ktore najviac..
ako som povedal, proza sa cita lahsie a zvacsa netreba uvazovat.. konkretne rozne pribehy..
keby idem citat prozu, plnu pocitov ci vyjadrenie nazoru na jednu vec.. uz to nie je to "lahke" ci "rychle" citanie, ale treba sa pri nej zamysliet a taku prozu uz co sa oblubenosti citania davam na roven s poeziou (a samozrejme vsetko tozavisi od momentalneho rozpolozenia, chuti a tak)
ale záleží to asi od nálady.. niekedy mám rada básničky, inokedy zasa príbehy.. ale úplne najradšej mám príbehy na viac častí
poéziu iba v prípade ked si vyberám nejakú básničku na prednes