vecer som si cital jeden clanok o takej babe co cestuje na motorke po cernobyle .. a potom som si zapol na hodku a pol Stalkera a uz to bolo nocna mora na svete
ja som mal taky hrozny sen.. že vzduchoví kompresor do akvaria, ktorý som šruboval včera do steny, že zo steny vypadli moždinky a kompresor len tak tak držal na jednej šrubke nad akvariom... šiel som to chytiť aby nespadlo.. a zobudil som sa
spalo sa mi príšerne, lebo som si zatiahol posteľ, myslel som si že raz za čas pomôže keď vymením veľký spací priestor za menší, ale je to blbosť... a snívalo sa mi že ma naháňala veľká sliepka a potom aj malá a potom som videl metalistu Maťa ( @Iwanushqa , vieš koho myslím ) a tak divne sa na mňa pozeral a ja som si chcel dať metalové rukávy na ruku ( @Iwanushqa ) ale zrazu sa mi tie rukávy zmenili na chirurgucké rukavice a ja som sa naštval a potom som sa ocitol na hodine slovenčiny v škole a niečo som povedal a dostal som jednotku ale slovenčinárka mi písala do klasáku trojku a moja zlatá spolužiačka Evka ( @amy32 ) ju na to upozornila a tak to slovenčinárka prepísala na jednotku
mno to nebolo moc zábavné awe len trošku...že môj tatino chcel spáchať samovraždu a chcel skočiť zo metrového mosta ...ale to sa fakt nestalo to bol len sen....
Dnes nič ale včera som bol ako v niakej hre najprv to bolo ako v 3D mariovi som skákal višie a višie po poschodiach a menilo sa mi oblečenie a keď som spadol dole zabilo ma to pretože som mal ine oblečko. Keď som višiel dosť visoko tak sa to zmenilo na HELO3 A ja som sa tam nahanal zo spolužiakmi kamošmi učitelmi a strieľali sme sa. Už na poslednej urovni sme sa stretli zo spolužiačkami a robili si zo všetkeho srandu a potom som vošiel do niakej svetelnej brani a bum koniec!
@iwanushqa fakt? to by som sa veľmo potešil zaznač si 5. október a skús nejaké mužské, ale keď nebudú nikde mať, tak stačia aj tie čo máš ty a dvoje!!! a áno, videl som tam Maťa, ale pobehoval z jedného miesta na druhé a divne sa na mňa pozeral, akoby na teba čakal a ty si meškala
@marty0908 no pekneee.. a jasné, kúpim ti ich... síce pochybujem, že nájdem dakde aj mužské.. hmm..len mi musíš sľúbiť, že ich budeš nosiť!! čo ja budem vyhadzovať prachy za dačo čo nebudeš nosiť??
@marty0908 to by vyzeralo fakt že zaujímavo.. síce.. k tej osobe sa také veci veľmi nehodia.. skús z nej spraviť metalistku hh... to je len môj návrh..
Dnes sa mi sníval mega mega divný za vlasy pritiahnutý sen.
Bolo to niečo v zmysle: Naše sídlisko chceli vyhodiť "na skúšku" do vzduchu bombou. Že či to činžiaky vydržia. Bomba mala byť v nejakom mužovi, zrazu som sa ocitl ako stojím pri ňom a pozerám, že pri oku má niečo farebné. Zrazu sa mu z brucha začalo peniť a zvííjal sa vo veľkých bolestiach. Ja som teda utekala preč, zavolala som nejakému "ministrovi" a ten len zadrel, že to ide o skúšobnú kyselinu a vybuchne to až keď stlačí spúšť. Výbuch nenastal, nejak som sa k tomu nedostala .
Ďalej to prešlo do sna, v ktorom som sedela s kamarátkami na terase v meste, lenže, ja som mala oblečenú len nočnú košelu a nohavičky. Nejak som si to ale neuvedomovala, a až keď som chcela ísť na záchod do baru, tak ako keby som nemohla chodiť, zrazu som mala pred očami ako keby zahmlené, stále mi slzili a moje kroky boli nejaké spomalené (vo väčšine snov nemôžem poriadne chodiť, zvyčajne len ako keby naťahujem nohy a stojím na mieste). Ďalej som sa ocitla v nejakej budove s mnohými dievčatami a bol tam nejaký muž. A to je všetko
Že som bola väznená neviemkým v nejakej izbe čo vyzerala ako džungľa a bol tam aj ten mayský chrám, no a ja som ušla a chcela nájsť kľúč ku nejakému trezoru či čo, ale prichytila ma triedna, tak ma strčila do nejakej malej izby a zrazu som sa objavila v mori a začala som sa topiť a úplne divná partia holiek ma vytiahla z vody a odniesla ku mojej fyzikárke, nech mi dá nohu do sadry... ale ona ošetrila len tie holky a keď som prišla na rad ja, tak povedala, že už neordinuje -.- aspoň aj vo sne vidno, ako ma tie učiteľky majú rady...
Že som si kúpili cigy, vošla do autobusu tam si zapálila, každý sa sťažoval, bol plný autobus tak som vystúpila a nastúpila do iných dverí ale zabudla som si tašku na tom mieste predtým. zobrala mi ju nejaká partia, začala mi vyberať veci a nechceli mi ju dať a jedli tyčinky =D od vecii =D
@matry0908 no veď hej.. ale podľa mňa... je to tak krajšie.. ...tak v mojom prípade...sme metalisti obaja.. aj keď sa dosť často nezhodneme na niektorých skupinách.. ale tak..nevadí.. ty s "tou osobou" zrejme takýto problém mať nebudeš.. čakaj, čo ona vlastne počúva??
@amy32 okiiik.. aj keď neviem kedy.. ale ešte behom augusta sa na východ určite dotrepem.. musím ísť k zubárke omg.. nechce sa miii.. aaa...určite ťa prídem pozrieť..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
60 komentov
boli to nočné mory z ktorých sa ešte aj teraz trasiem
a ho
a hooooovadzia polievkaaaa......
neviem.. vacsinou si to nepamatam .____. len ked sa zobudim v priebehu toho, len vtedy..
Chcela som, aby sa mi zase snívalo o Alanovi, waleovom bratovi a nič... asi sa ma zľakol :/
A potom ze mna a mojho bratranca chceli zabit dvaja taliani, lebo sme im znesvetili nejaku vec (tusim to bolo zrkadlo )
druhá časť strašne mega hyper super úžasná
Dnes sa mi sníval mega mega divný za vlasy pritiahnutý sen.
Bolo to niečo v zmysle: Naše sídlisko chceli vyhodiť "na skúšku" do vzduchu bombou. Že či to činžiaky vydržia. Bomba mala byť v nejakom mužovi, zrazu som sa ocitl ako stojím pri ňom a pozerám, že pri oku má niečo farebné. Zrazu sa mu z brucha začalo peniť a zvííjal sa vo veľkých bolestiach. Ja som teda utekala preč, zavolala som nejakému "ministrovi" a ten len zadrel, že to ide o skúšobnú kyselinu a vybuchne to až keď stlačí spúšť. Výbuch nenastal, nejak som sa k tomu nedostala .
Ďalej to prešlo do sna, v ktorom som sedela s kamarátkami na terase v meste, lenže, ja som mala oblečenú len nočnú košelu a nohavičky. Nejak som si to ale neuvedomovala, a až keď som chcela ísť na záchod do baru, tak ako keby som nemohla chodiť, zrazu som mala pred očami ako keby zahmlené, stále mi slzili a moje kroky boli nejaké spomalené (vo väčšine snov nemôžem poriadne chodiť, zvyčajne len ako keby naťahujem nohy a stojím na mieste). Ďalej som sa ocitla v nejakej budove s mnohými dievčatami a bol tam nejaký muž. A to je všetko
To je zrejme z toho horka..
ešte furt to máš?? jéé...super.. ja ti môžem poposielať aj ďalšie od nich.. Keď budeš chcieť ..