Mne poslednú noc v sne krsňa tri krát utopilo nový foťák, pohádala som sa kvôli tomu s bratom, že som si ho nepoistila ... Akosi na to nejak nadväzovalo i to, že v Martine sme mali nové autobusy a rýchlodráhu pre ne. Tomu poslednému rozumiem ešte menej.
Že som bola na autogramiáde Two Doors Cinema Club v prvom rade, a bolo to v mori pod vodou, a zrazu priplával žralok a ja som sa snažila splynúť s dnom mora Ale ako dýchanie a pohyb bol úplne v poho pod tou vodou
@trubkos povodne som chcela v ts ale ked je na to forum tak:
Ja som bola stuzkova a ty karatista a od zaciatku si cupel takze som ta nemohla kopnut ani nic a strasne ma to stvalo, tak som sa otocila k zrkadlu a zmenila som sa na kralovnu zo snehulienky, pri com pocas tej premeny si zomrel lebo okolo mna slahali blesky a to bolo zrejme to ultra combo
a potom som s mamou a sesternicou išiel hladat do snehu vnutornosti srnky, ktoru predtym den sesternica s jej manželom zabili a vnutornosti tam zakopali. Na svahu. Cool
že som stretla doktorku, čo nás učí verejné zdravotníctvo a ešte sa neobťažovala dať nám výsledky zo zápočtu, a pýtala som sa jej, či už má testy opravené, povedala, že ie všetky, ale že ja mám 38 bodov a C bodaj by
že prišlo niečo ako koniec sveta a posledné čo si pamätám ako sa po našej ulici šírila taká čierna tma a keď došla ku mne, tak som nemohla dýchať a dusila som sa a potom som pred tým utekala
dosť vtipné to bolo Snívalo sa mi, že si obliekam kabát, tak som sa posadila zo sna a chcela som si prehodiť paplón cez chrbát a navliecť si ruky, no potom som sa zobudila, zistila kde som, ľahla si naspäť a potom sa mi už nič nesnívalo
Dneska nič, ale prednedávnom sa mi snívalo, že som profesorku informatiky šlahla zošitom po hlave :/ Ale tak strašne reálne to bolo. Som si ani nebola istá, či som to spravila naozaj alebo to bol len sen
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
33 komentov
A ešte že som mala mačku ktorá krvácala
Ja som bola stuzkova a ty karatista a od zaciatku si cupel takze som ta nemohla kopnut ani nic a strasne ma to stvalo, tak som sa otocila k zrkadlu a zmenila som sa na kralovnu zo snehulienky, pri com pocas tej premeny si zomrel lebo okolo mna slahali blesky a to bolo zrejme to ultra combo
a potom som s mamou a sesternicou išiel hladat do snehu vnutornosti srnky, ktoru predtym den sesternica s jej manželom zabili a vnutornosti tam zakopali. Na svahu. Cool
vidíš a isto to bolo super, trošku ti závidím, že aspoň vo sne , nám sa to úplne dosralo