Neskutočne sa mi páči, že dokážem v 99% prípadoch odolávať tlaku spoločnosti, nech je na mňa kladená akákoľvek požiadavka. Aj keď v praxi to znamená, že nemám potrebu zapáčiť sa ľuďom = považujú ma za divnú a vyhýbajú sa mi.
Ale som samotárka, takže mi to svojim spôsobom vyhovuje :S
inak teda fyzicky asi nic, max nechty mam celkom pekne, a mentalne.. dnes som mala najviac psychohygienu ked som sa rozanalyzovala na asi 6 stranok v ramci nudy v praci a dost depresivneho stavu na pokraji zrutenia sa a na vela veci som neprisla, asi sa mi paci ze som celkom zasadova a asi som dost zodpovedna co je fajn, ale to je tak vsetko
Nepáčila som sa sama sebe kedysi, teraz je to naopak, začala som sa mať rada celá ako som, aj s nedostatkami, slabými stránkami, už mi je aj jedno že mám detské črty a líca jak syseľ, a že mám suché vlasy a pod, je to úžasný a oslobodzujúci pocit keď sa nemusíte pozrieť na seba do zrkadla s myšlienkou To si ty, ty krava špatná? čo sa týka mojej povahy, to už také ružové nie je, ale tak napr. som rada, že som dosť odolná voči stresu, som šikovná, rýchlo sa učím, keď ma niečo baví viem dať do toho všetok čas a energiu a vtedy som úplne najviac happy, a vlastne okrem toho že mám nulové sociálne cítenie som dokonalá
Asi len vlasy. A povahovo to, že si viem zo samého seba robiť srandu a rozosmiať tým niekoho.
Raz možno budem mať rád aj to, že vyzerám mladší než reálne som, ale teraz nie.
páči sa mi na mne, že som zásadová, cieľavedomá, zodpovedná, že si viem povedať svoj názor a stáť si za ním, vlastne že si stojím za všetkým čo poviem, že neodpúšťam ľahko, nenechám sebou manipulovať inými ľudmi ani sa nijak ovplyvňovať, že som múdra a sčítaná, viem si dať dokopy dve a dve, ked chcem viem byť priateľská a nadväzovať kontakty, väčšinou som ľudom sympatická a majú ma radi.. čo je možno smutné, ale mám to na sebe rada, že viem manipulovať ľudmi a presvedčiť ich o svojej pravde, ale snažím sa nezneužívať to. som dobrá priateľka, hocikto sa mi môže zdôveriť a ostane to u mňa a aj to kamaráti vo veľkom využivajú, som šikovná a zručná.. rýchlo sa učím to čo chcem..a už sa mi nechce ale určite by som ešte niečo našla
fyzicky mám na sebe rada celkovo postavu od hlavy až po päty, celkom obočie a oči a nechty ked chcem mám zdravé a dlhé.. a páči sa mi že vyzerám mladšie ako som.
je toho dosť, čo mám na sebe rada a som za to šťastná.
páči sa mi to že ked si raz niečo poviem že to spravím tak to spravím i keby to bolo dačo velmi nepríjemné
a mám vždy otvorenú myseľ
a čo sa týka vzhľadu už ho tak neriešim, starnem a uvedomujem si že krása je pominutelná, starám sa o seba ako najlepšie viem a to stačí...podla mna čo sa týka vzhladu aj tak je najdôležitejšie ako človek vníma samého seba, ako sa akceptuje a to sa potom odzrkadlí na zovnajšku
Ze napriek niektorym mojin nutkaniam a nastaveniam ako ludia v autistickom spektre, som velmi prisposobiva, ucenliva a dokazem sa doat suprovo programovat .) napr. no
)
Kedysi som bola spokojna a hlavne zvyknuta na svoje telo. Teraz sa pozriem do zrkadla a v hlave mi zneju jeho slova: "mohla(mala) by si zacat cvicit." Akosi ma rozculuje, ze sa chcem zmenit kvoli niekomu, kto by ma mal mat rad taku aka som... Nepaci sa mi to.
zo vzhladu hlavne vyska, pery, oci a nohy
povaha tam uplne vsetko... akurat niekedy som dost necitliva voci ostatnym a vsetky ich problemy mi pridu maximalne kokotiny, ktore neviem a nechcem pochopit
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
53 komentov
Ale som samotárka, takže mi to svojim spôsobom vyhovuje :S
A páčka sa mi ešte, že som cieľavedomý človek
Potom nohy-tiež tak mierne svalnaté ale ešte musím popracovať
A oči
čo sa týka mojej povahy, to už také ružové nie je, ale tak napr. som rada, že som dosť odolná voči stresu, som šikovná, rýchlo sa učím, keď ma niečo baví viem dať do toho všetok čas a energiu a vtedy som úplne najviac happy, a vlastne okrem toho že mám nulové sociálne cítenie som dokonalá
Raz možno budem mať rád aj to, že vyzerám mladší než reálne som, ale teraz nie.
fyzicky mám na sebe rada celkovo postavu od hlavy až po päty, celkom obočie a oči a nechty ked chcem mám zdravé a dlhé.. a páči sa mi že vyzerám mladšie ako som.
je toho dosť, čo mám na sebe rada a som za to šťastná.
a keby som mal byť skromnejší tak z fyzična úsmev a oči a obočie
a z psychična charizmu ktorá toho zahŕňa viac čo sa mi nechce rozpisovať
Ale nie... Neviem
a mám vždy otvorenú myseľ
a čo sa týka vzhľadu už ho tak neriešim, starnem a uvedomujem si že krása je pominutelná, starám sa o seba ako najlepšie viem a to stačí...podla mna čo sa týka vzhladu aj tak je najdôležitejšie ako človek vníma samého seba, ako sa akceptuje a to sa potom odzrkadlí na zovnajšku
)
povaha tam uplne vsetko... akurat niekedy som dost necitliva voci ostatnym a vsetky ich problemy mi pridu maximalne kokotiny, ktore neviem a nechcem pochopit
1. vysoké IQ
2. príliš nízke EQ