Som vysoky a niektorym babam sa paci tvar mojich oci. ^^ A inak odkedy sportujem trochu viac a strazim si stravu, zacinam byt spokojny aj s postavou. Cize asi tolko.
A este v minulosti to boli moje krasne zelene vlasy, ale ten cas je uz prec. xDD
páči sa mi že nemám potrebu hovoriť zbytočne a veľa (pre hejterov : ak niečo dlhe napišem sem, je to pre to že sa mám práve k čomu vyjadriť a vyjadrím sa, to neznamená že v reálnom živote stále tliacham filozofické sračky kade chodím, susedom, nadriadeným, v banke .atď..)
páči sa mi že viem byť trpezlivý a viem si zachovať pokoj aj keď príde na vypätú situáciu ..
páči sa mi môj vkus na oblečenie, hudbu, filmy a umenie..
Charakterovo? Co na srdci to na jazyku aj ked dnes uz to viem formulovat tak, aby som velmi neranila citecky. Som hrda na svoj boj s depresiami, uzkostami a inymi tymi srackami, ktore mam z detstva a zvladla som ich bez liekov s velkou davkou odvahy a svoju schopnost "stratit sa v hudbe"
Vyzorovo - vlasy, oci, moje lentilky, brucho, zadok, nohy a svoju vysku
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
33 komentov
Vzhľadovo sa tiež neznášam, ale páčia sa mi moje pery a toto
Povahovo úprimnosť, tolerancia a celkovo až na nejaké drobnosti mám rada svoju povahu.
A este v minulosti to boli moje krasne zelene vlasy, ale ten cas je uz prec. xDD
Moja multipotencionalnosť .)
A vyzorovo? Neviem male strapate okate pivo s nehanebnou social awkwardness vie byt v celku carovne, son precitla tiez .D
A viem odvodit priserne vela termodynamickych vztahov z hlavy
A ze si robim kazdy den zo seba aspon milionkrat za den srandu a tak su moje dni vesele
a aj vlasy som mávala cool
a na povahe..že som šibnutá
páči sa mi že viem byť trpezlivý a viem si zachovať pokoj aj keď príde na vypätú situáciu ..
páči sa mi môj vkus na oblečenie, hudbu, filmy a umenie..
a celkom ujdú moje oči a tvar brady
Vyzorovo - vlasy, oci, moje lentilky, brucho, zadok, nohy a svoju vysku