že sa 50ročná učka oblečie do kockovanej minisukni do ružových podkolienok dá si k tomu oranžové tričko s nápisom"sexy" a čierne kožené čižmy a ešte ked mi povie "meine liebe"v tedy by som ju asi zabila
toto všetko sedí na moju učiteľku Frau Nyffenegger
takých, čo mi čumia do písomky počas testu. vrcholne to neznášam a tých, ktorí nevedia poriadne artikulovať, len predierajú neidentifikovateľné bláboly nadzvukovou rýchlosťou pomedzi zuby - a pritom len prednášajú poučky, ktoré nedokážu vysvetliť. no načo mi je taký učiteľ? to môžem aj doma sedieť
Možnosť číslo dva plus keď si furt menia pravidlá, keď absolvovanie predmetu záleží od ich momentálnej nálady a keď si myslia, že ich predmet je niečo extra, hlavne, keď pre môj život znamená len známku v indexe/na vysvedčení.
učiteľ to musí byť istá forma diagnózy..spolužiak chce byť učiteľom a je to prototyp mindráku- žiadni kamaráti, fixovaný na matku a bez biflovania ani ránu..už teraz ľutujem žiakov čo bude učiť
nemam rad zakomplexovanych ko*otov neschopnych priznat si chybu..dalej takych co si len odrecituju ucivo pomocou knihy a ked sa spytaju chapete a 3/4 triedy na nu cumi ze o com vlastne tak povie to mate uz davnov ediet ideme dalej..a taktiez aj takych ktory majur adi doritilezou..
neznasam ak si kazdy ucitel mysli ze jeho predmet je najdolezitejsi a vobec im nevadi ze mame na druhy den okrem jeho predmetu este kopec dalsich... a vzdy ked sa stazujeme nam pripomenu ze v skole byt uz vôbec nemusime a ked sa nam nepaci mozeme ist....
keĎ s nimi piču na hodine robíme. ja mám rada takých,čo nám dávajú úlohy,písomky a tak. mňa to vždy bavilo. lepšie jak na seminároch dve hodiny spať. to je zabijak...
A ktorý mi povie:,,Ste chladná nielen ako herečka, ale aj ako človek." A to ma vidí na 10 hodinách herectva týždenne. Nevie nič z môjho súkromia, nevie aká som.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
31 komentov
toto všetko sedí na moju učiteľku Frau Nyffenegger
2.)ak nie su neuroticki a zakomplexovani, naopak su povahovo v tazkej pohode, maju tendenciu nic nenaucit
3.)maju zly system ucenia (teoria a ziadna prax, nevedia ani pc zapnut)
4.) no najhorsia moznost je tupa autorita - clovek z vedenia ktory je inteligencne tazko pod ciarou ale mysli si ze ma pravo vsetkych komandovat