Chalani,čo sa vám páči na dievčatách,ako by sa mali obliekať,správať a tak? A čo vás vzrušuje? Ja som si na mojom chalanovi už viac krát všimla,že keď niekedy niečo robím (škrabkám ho po chrbte alebo všeličo iné) tak on úplne stíchne a sa tak ako keby na
Nech sa oblieka ako chce ale je jasne ze ked sa bude obliekat ako siva mys tak ju skor prehliadnem ako ked si da cosi viac sexy (nehovorim ze ma mat 20cm stekle, minisuknu ako sirsi opasok atp). A aka ma byt? Sebavedoma, ambiciozna, ziadna putka a hlavne nepacia sa mi klasicke baby, ale baby ktore su niecim vynimocne vybocuju z typickeho obrazu dievcat a som rad ze par takych poznam.
no ideál je baba nižšia odomňa, chudá, prsia 2-3, dlhé hnedé rovné vlasy, verná, a v podstate skôr môj opak v správaní, čiže spoločenská...
no najviac ma vzrušujú tie vymetené baby 14-16 ročné čo vyzerajú na fotkách ako slečny z D1, alebo čo majú hlboké výstrihy, minisukne a pod
mne sa pacia take zeny ako mam v albumoch teda typ Alessandry, Bianci,Angeliny, Jessici, Megan.... a hlavne sa mi paci tzv. "diamantovy" tvar tvare, dlhe nozky, vyska aspon 173 idealne 177, stihle baby, dlhe vlasy, hlavne hnedovlasky a mozu mat na sebe kludne aj vreco pokial v nom vyzeraju dobre, teda nech im to co maju na sebe pristane a nie sa obliekat za kazdu cenu moderne
ja som asi divny, ked nechcem holku ako typek s komentom cislo @1 ... mne sa vobec nepaci ploche brucho, z tehliciek by som sa zosablil... tak isto sa mi nepacia velke prsia...
@10 holy popisat typicke dievca je zlozite ale poviem ti ake je to netypicke... vid moja ex ktora si so mnou bez akejkolvek dohody alebo planovania dala streetracing cestou zo skoly
@11 nuz tak ja to nikomu neberiem, ale pre mna to velmi nie je
@17 veď si sa to pýtala v tej druhej diskusii a ak ťa to tak trápi, ak nevieš variť je to ok...ale keď budeš mať 18 a stále to nebudeš vedieť hm...a ak vieš aj teraz pre teba dobré
anketa : » www.birdz.sk/forum/vseobecna... vznikla 17:03 a v nej si sa pýtala "inak chalani vadi vam ked baba nevie :varit? " 17:11 a tu si sa to pýtala 17:16
@27 ale tak sa asi snazis nieco pre to urobit, aby si ich nemala nie? lebo ja poznam aj take, ze ich maju lamentuju, ale nerobia nic pre to, teda sa o to nestaraju, len nariekaju
@mamradadeli ha ha ale ktovie ci aj ten chalan,co ti napisal ze sa mu nepaci ked ma baba vyrazky,ci ich aj on nema myslim ze je malo ludi ktory prejdu zivotom bez vyrazok
na prvy dojem ma fakt dakedy ohuri vyzor, ci je to uz pozitivne, negativne...
ale potom kazdopadne je to uz o vyjadrovani sa a celkovej urovni, mam radsej inteligentne holky (tim nemyslim byfle a pod...!!) a musi byt mila, nie vtierava ale proste taka... no neviem jak to opisat..
@smilegirl14 ani nie vyzor, mozno blby vyraz, skor sympatie a je jasne ze kazdy pozera NAJPRV na vyzor... ale mozno ze sa das s niekim do reci co nieje nejaky Bratt Bitt (ci ktory je to taky oblubeny a pritom ti bude s nim uplne super... 100 ludi 100 chuti a 100 ludi 100 roznych situacii, takze tak
@42 u mna nie je vyzor vobec dolezity..a mne sa vzdy pacia taki ,co ostatnym nie..lebo nie su zrovna najkrajsi @43 ano presne o to mi ide..ze kazdy pozera najprv na vyzor a ie na vlastnosti lebo tie na prvy pohlad nie su vidno..a to ma stve..ze ja (tucna a skareda ) si nikdy nikoho nenajdem,pretoze kazdy hladi na vyzor..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
47 komentov
no najviac ma vzrušujú tie vymetené baby 14-16 ročné čo vyzerajú na fotkách ako slečny z D1, alebo čo majú hlboké výstrihy, minisukne a pod
@11 nuz tak ja to nikomu neberiem, ale pre mna to velmi nie je
vznikla 17:03 a v nej si sa pýtala "inak chalani vadi vam ked baba nevie :varit? " 17:11 a tu si sa to pýtala 17:16
.tucne
.vyrazky
.atd
ehm.. spat so reality...
ale potom kazdopadne je to uz o vyjadrovani sa a celkovej urovni, mam radsej inteligentne holky (tim nemyslim byfle a pod...!!) a musi byt mila, nie vtierava ale proste taka... no neviem jak to opisat..
@43 ano presne o to mi ide..ze kazdy pozera najprv na vyzor a ie na vlastnosti lebo tie na prvy pohlad nie su vidno..a to ma stve..ze ja (tucna a skareda ) si nikdy nikoho nenajdem,pretoze kazdy hladi na vyzor..