Dosť často sa mi sníva, že sa prepadávam do výťahovej šachty, do tmy, kde bliká len žiarovka (hej, všetky tie efekty z hororu) a kde je na dverách výťahu napísané číslo nula. To je asi môj najhorší sen.
A pekné si nepamätám, myslím len, že pekné som zažívala s mojím prof.biológie a Dr.Housom, ale fakt si nie som istá.
@stenatko aj mne sa sniva casto s vytahom! ze pada dole a ja sa zachytavam rukami a nohami bocnych stien a potom sa zasekne na mediposchodi a ja vyleziem.
no a predvcerom sa mi snivalo, ze chodil taky chlapik na jeepe a vsetkych okolo strielal. a ja som sa vzdy nejako schovala za nieco. no a potom som sa s nim nejako zacala bavit a vzdy mi povedal, ze kde nemam byt, lebo tam ide dnes zabijat a tak...
boze, mne sa dnes snivala taka somarina najprv bratrane c robil nieco s mobilom, posielal MMS ku jednemu mojmu kamaratovi, nech pride. a kamarat potom ponad nas preletel. ked odletel, isla som niekam na prednasku, ci kde. bolo to v lete v noci. nevedela som, kam presne. predo mnou bola obrovska murovana budova bez okien. tak som hladala. nenasla som. ale videla som byvaleho spoluziaka, ako vchadza do nejakych dveri. nasledovala so ho a on sa mi stratil. predo mnou bola dlha chodba, ale nikde ziadne dvere, iba velke tazke tmave zavesy. jeden som sa snazila odhrnut, lebo som za nim pocula nekoho rozpravat, ale nemohla som. tak som sa vratila spat. otvorila som dvere a bol den. opat som videla toho isteho spoluziaka, ako ide do inych dveri. a opat som ho nasledovala. vsimla som si, ze som bosa. bolo mi zima, lebo leto sa zmenilo na december. stretla som dalsich spoluziakov. s 3 dievcatami sme isli hladat moje topanky a fialovy kabat. aj im sa stratili kabaty. nasli sme ich o dve ulice dalej v tmavom gauci, na ktorom sedela akasi babicka. (ako sa dostal gauc na ulicu, to neviem) a tiez tam boli aj akesi skrinky, tam som nasla este ostatne veci. vratili sme sa, bola prednaska. predala som tam profesorovi, ci komu noznicky za 200 korun na nejake futbalove ucely a vratila som sa ku kamoske. lustila som nejaku krizovku (nelustim krizovky) a rehotali sme sa na niecom, co som napisala. ale uz neviem, co to bolo. potom som sa vesela zobudila
Poslednu noc to bolo dost popici. Bola som s niekym na uteku v ukradnutom aute a dala som sa dokopy so sestrou ktora je lesba a na balkone sme si to rozdavali
Najhorsi: asi ze sme boli v takej dedinke, kde mame chatu ( ja a kamarati) a museli sme sa spustit dolu kopcom na furiku, lebo nas nahanala taka prisera a sledoval nas balon ... - to sa mi snivalo, ked som bola mala a dokonca viackrat...mala som z toho riadne stavy
Najlepsi: ze som mala veeela veeela koni, taky ranc
Najzabavnejsi: taky sci-fi... bola som v takom aquaparku, ale totalne uzasnom, take novodobe veci a nic realne...bola tam sranda
A naposledy? Ze mi napisal jeden kamarat RP na Pokeci, ze ideme zatra von a potom si uz nepamatam
čo si pamätám...že som zomrela a tento týždeň by som mala mať pohreb, bola som chorá a rozsekali ma na kúsky aby vyčistili všetko v mojom tele a pritom som sedela v autobuse s kamoškou....fakt divný sen
Naposledy si pamätám, ako sa mi snívalo o tom, že som šiel za kamarátkou domov v noci a v daždi. Nikdy som u nej doma nebol. A bývala v takej obrovskej vile a na zvončeku mala francúzke meno. Ale nikto mi neotvoril.
Minulú sa mi to, čo kludne môže byť pravda, len nepoznám nejaké informácie, čo ma neskutočne desí...
Predminulú sa mi sen, v ktorom bolo úplne všetko na takom mieste ako to máme doma, aj niečo navyše... od čoho sa odvíjali ďalšie veci. Ráno, keď som sa tam šla pozrieť tak to tam NEBOLO! Tak som z toho bola taká nervózna až dokým som to tam nedala No a teraz sa budú odvíjať tie ďalšie veci, presne ako v tom sne, lebo inak mi to nedá pokoja.
Najhorší... To bolo tuším vtedy, keď sme išli na aute do totálne strmého kopca či čo to bolo, po totálne úzkej ceste a dačo sa nám pokazilo a nemohli sme auto vôbec ovládať a začali sa tam diať nevysvetlitelné veci No a potom som už len padala dole z útesu...
Najdobrodružnejší bol asi ten, keď sme s ocom (vyzeral úúúplne inak ako môj oco, ale tam to bol môj oco) utekali pred zákonom To boli scény úplne ako vystrihnuté z Prison Breaku Nechýbali zbrane, uniknutia len o vlas, neskutočné nervy a tak To keď som sa zobudila... A to som bola z toho sna tak mimo ešte asi tri dni, že som normálne na ulici stretávala tých ľudí, dokonca aj Michaela, Linca, LJa a tak. Som myslela, že už mi...
moj najhorsi sen bol o klaunovi , ktorého kvôli mne vešali v telocnični ..stála som pred ním a pozerala sa na to ako umiera..no a celú dobu sa na mňa pozeral a strašne sa smial..stále vykrikoval že za to zaplatím atd..no a potom som uvidela vo dverách telocnične sestru..no a ráno som segru presviedčala aby si davala pozor a tri krat som jej volala do skoly..urcite si myslela ze som trafena ... ale ten sen bol uplne ako skutocny..
tuto noc sa mi snivalo, ze som bola niekde neviemkde aj s kamaratom...a viac ludi tam bolo...a prisli nejakii t-mobile ludia a rozdavali zadara usb-čka (4G ...viac si z toho sna nepamatam... len skoda, ze to bol iba sen..
Tu je par prikladov: nahanaju ma giganticke mravce, pridam sa do nejakeho gangu, chcem ma zabit Beethoven (skladatel) a mojho psa tiez Beethoven (pes), alebo ze hram golf , ked mam horucku tak mam este blaznivejsie sny a obcas tazko rozoznam od reality..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
34 komentov
A pekné si nepamätám, myslím len, že pekné som zažívala s mojím prof.biológie a Dr.Housom, ale fakt si nie som istá.
A túto noc sa mi snívalo, že musím ísť do školy
no a predvcerom sa mi snivalo, ze chodil taky chlapik na jeepe a vsetkych okolo strielal. a ja som sa vzdy nejako schovala za nieco. no a potom som sa s nim nejako zacala bavit a vzdy mi povedal, ze kde nemam byt, lebo tam ide dnes zabijat a tak...
nic uchylne, ale nejdem to sem pisat kedze sa v tom vyskytuju urciti birdzaci
Najlepsi: ze som mala veeela veeela koni, taky ranc
Najzabavnejsi: taky sci-fi... bola som v takom aquaparku, ale totalne uzasnom, take novodobe veci a nic realne...bola tam sranda
A naposledy? Ze mi napisal jeden kamarat RP na Pokeci, ze ideme zatra von a potom si uz nepamatam
pretože dnes som mala po mesiacoch konečne bezsennú noc..
Minulú sa mi to, čo kludne môže byť pravda, len nepoznám nejaké informácie, čo ma neskutočne desí...
Predminulú sa mi sen, v ktorom bolo úplne všetko na takom mieste ako to máme doma, aj niečo navyše... od čoho sa odvíjali ďalšie veci. Ráno, keď som sa tam šla pozrieť tak to tam NEBOLO! Tak som z toho bola taká nervózna až dokým som to tam nedala No a teraz sa budú odvíjať tie ďalšie veci, presne ako v tom sne, lebo inak mi to nedá pokoja.
Najhorší... To bolo tuším vtedy, keď sme išli na aute do totálne strmého kopca či čo to bolo, po totálne úzkej ceste a dačo sa nám pokazilo a nemohli sme auto vôbec ovládať a začali sa tam diať nevysvetlitelné veci No a potom som už len padala dole z útesu...
Najdobrodružnejší bol asi ten, keď sme s ocom (vyzeral úúúplne inak ako môj oco, ale tam to bol môj oco) utekali pred zákonom To boli scény úplne ako vystrihnuté z Prison Breaku Nechýbali zbrane, uniknutia len o vlas, neskutočné nervy a tak To keď som sa zobudila... A to som bola z toho sna tak mimo ešte asi tri dni, že som normálne na ulici stretávala tých ľudí, dokonca aj Michaela, Linca, LJa a tak. Som myslela, že už mi...
Tu je par prikladov: nahanaju ma giganticke mravce, pridam sa do nejakeho gangu, chcem ma zabit Beethoven (skladatel) a mojho psa tiez Beethoven (pes), alebo ze hram golf , ked mam horucku tak mam este blaznivejsie sny a obcas tazko rozoznam od reality..