Čo si človek myslí tesne po tom, čo mu odseknú hlavu?
To sme.. len tak dnes riešili cez obednú prestávku. Berte to s humorom, ale ak je nutný nejaký vedecký podklad, asi 20 sekúnd po oddelení hlavy od tela sa ešte človek môže hýbať. A viem, že cez preseknuté nervové tkanivá už fungujú zrejme iba tak reflexi,
Ja by som si po dopade vlastnej hlavy zažiadal o to, aby ma (vlastne už len moju hlavu) učesali a postavili na vhodný piedestál, aby som mohol pozorovať reakcie okolia.
chvíľku určite ešte rozmýšla minimálne dokým je dokrvený a okysličený mozog a dosť možné že aj vidí z pohľadu vlastných očí ako letí A že najhumánnejšia smrť..
nedavno som citala o tom clanok v nejakej starej Enigme... isty chory vedec Neviemakosavolal oslovoval tych popravenych menom a pytal sa ich ci vnimaju a oni vraj zmurkanim reagovali... ale pochybujem ze uz stihli nejaku rozumnu myslienku
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
36 komentov
Neviem, ale dostali ma drísty o rozprávajúcich hlavách.Veď kto by už potreboval celistvé hlasivky alebo nebodaj pľúca..
Tajk človek musí ešte niečo cítiť...ale či aj telo..Alebo iba cíti ako sa mu tá hlava kotúla..
Bože,takéto myšlienky na večer!!!
ak pripadne ano .. pomyslela by som si AU!!
Tesne po: "Tupá nebola, ale nič mi to nepomohlo"
Hladá sa blbeček, ktorý to pre zvedavosť vedy vyskúša, na birdzi ich je dosť...