@tibco28 Tvoja gramatika vyzera jak keby si pisal v dajakom inom jazyku boha.. už len ten slovosled more a ešte nazov Témy dpč to poľakom na lolku by človek rozumel lepšie jak tebe
ja rada nosim kratke sukne, aspon mi nie je take teplo, a povedzme si pravdu s mojou vyskou (185cm) su vsetky sukne "mini" ja neviem, mne sa to paci a nenosim make up ani nic podobne ako hpre spominal niekto... proste mam rada suknicky a hotovo
@tibco28 bud si psychopat a prisiel si sa sem vzrusovat na dopisovani si o dievcatach v minisukniach alebo si proste len znudeny jedinec, co si mysli, ze toto co robis je vtipne alebo... f kasdom prypade s tochto tu budem mad zle sni
Strašne nepohodlné a nenávidím ich, podľa mňa to aj divne vyzerá. Raz som na sebe mala minisukňu a aj to som myslela že si ju vyzlečiem v meste a pôjdem radšej v spodnom prádle, fuj.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
65 komentov
ano mam rad baby ..
no ani velmi nie.. vlastne nie na mna to posobi prilis vulgarne a provokativne
v@xdevilx by o tom mohla povedat nieco viac ako sa jej chodi v minisukni
lito
vito
PÍŠ SLOVENSKY BOHA TI A NE JAK TALIAN PRIDZIGANY -.-"
Milujem sukne..keby môžem tak celý život len v nich chodím
ked uz, nauc sa aspon gramatiku(ach)
y sukna dlha dobra
(ja neviem písať veľmi zle, ani keď sa snažím :/ )
autor diskusie by ju mal po sebe aj prečítať predtým, ako ju zverejní...