@antananarivoandy a kde chodíš ty? porad lebo rozhodujem sa medzi hotelovkou zdravotnou alebo umeleckou , mozno ma este niečo zaujme ale zatial neviem..
@ninika283 fú medzi hotelovou,zdravotnou a umeleckou je riadne veľký rozdiel..to je ako ja som markeťák a išiel by som na mechatroniku alebo za automechanika
to je fakt len v tom že musíš vedieť čo z týchto troch škôl ťa FAKT BAVÍ a vieš že by si zvládla aj učenie..a vieš že na isto by si sa tomu chcela venovať v budúcnosti..
mňa zatiaľ moja škola absolútne nebaví a to som sa na ňu tešil od 7.ročníka :´(
mam vystudovanu SZS v KE - odbor masér... mas tam celkom dost praxe (3. rocnik 10 hodin tyzdenne a v maturitnom 15 hod./tyzden) .. prebera sa do detailov cele ludske telo (anatomia + milion ochoreni) + predmety ktore suvisia s tvojim odborom.. zalezi aky odbor si vyberies, napr. zdravotnicky laborant ma kopu chemie, kdezto my sme ju mali prve dva roky (z toho druhy rok iba labaky)
pozri si (alebo zisti si) aké predmety sa učenia v jednotlivých školách (odboroch) a aj to ti veľa povie...ak ti veľmi chémia nejde tak na zdravotnej je to dosť veľký problém...chémia len ako príklad...záleží aký odbor si vybereš,niekde jej bude málo, niekde epicky vela
ak kreslíš len tak že "och zasa je výtvarná, musím niečo kresliť" alebo miluješ kreslenie a neviem čo všetko je ešte na umeleckej aj to ti veľa dá do rozhodovania..
a na hotelovej máš myslím predmety celkom podobné tými mojimi, takže sa priprav že sa budeš učiť pri akej teplote a podmienkach sa skladujú zemiaky,ako dlho a na koľkých stupňoch sa musí variť jedlo a tak mňa to vôbec nebaví
@smartboy už som si vyberala aj pozerala na nete a zatial som medzi hotelovkou a pedagogickou.. ja som chcela ist an tu umelecku lebo milujem kreslenie , viem fakt pekne kresliť ale potom nemam uplatnenie si zarabat jedine na vysku zasa a to ma neláka.., mna baví varenie a takéto vecičky a hlavne obsluhovanie tak prvé si dám asi tú hotelovku a zdravotnu som už vylučila lebo ma odradilo vela ucenia latinskych veci a tych castí ludskeho tela ,ta chemia je u mna v pohode tak na 2ku ale asi nie.. myslim ze by som to nezvladla
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
13 komentov
Nejaký blbý komentár a uvidíte
Pretože ja chodím na SZŠ
to je fakt len v tom že musíš vedieť čo z týchto troch škôl ťa FAKT BAVÍ a vieš že by si zvládla aj učenie..a vieš že na isto by si sa tomu chcela venovať v budúcnosti..
mňa zatiaľ moja škola absolútne nebaví a to som sa na ňu tešil od 7.ročníka :´(
a zas ani toho učenia nieje až tak strašne ako som čakala
ak kreslíš len tak že "och zasa je výtvarná, musím niečo kresliť" alebo miluješ kreslenie a neviem čo všetko je ešte na umeleckej aj to ti veľa dá do rozhodovania..
a na hotelovej máš myslím predmety celkom podobné tými mojimi, takže sa priprav že sa budeš učiť pri akej teplote a podmienkach sa skladujú zemiaky,ako dlho a na koľkých stupňoch sa musí variť jedlo a tak mňa to vôbec nebaví