príde mi to divné...akože aj keby máš nezdrav žiarivý vzťah, tak možeš si zdeliť heslo a hotovo, nie? často to vidím trebárs u ženských zo skupín o šití, kde sa šije hlavne na decká a tak, a to mi príde že wtf prečo by sa ich mužský mal prehrabávať upozorneniami zo šicích a maminkovských skupín? chápem to tak u párov 60+ pre ktoré je príliš ťažké prísť na to ako si spraviť facebook raz nie to ešte dvakrát a ktorí beztak akurát otravujú vnúčatá len
no a proste u tých starších párov chápem že berú facebook trochu ináč jak my a asi aj po tých rokoch toho hafo zdieľajú a why not, ale u ľudí pred dôchodkovým vekom ktorí majú každý vlastnú prácu a nejaký okruh kamošov mi to príde fucked up a automaticky ich ľutujem že majú taký level nedôvery
@hellium jj, moji znamy maju spolocny IG , cestuju po svete, robia recenzie a takto. A kamoska postuje fotky a kamos odpisuje, robi storky a oni su strasne super
Poznám pár manželskych párov ktoré to majú lebo si účet založili v čase keď sa zobrali a práve sa fb rozbiehal takže majú fb ,, meno , meno ,priezvisko-ovci "
nepríde mi to čudné hlavne keď sa jedná o starých prdov ktorí tie internety moc neriešia
Nevidim v tom ziaden zmysel a celkovo by mi nebolo prijemne ze moje konverzacie s kamoskou alebo aj s mamou s hocikym Pokial chce niekto podvadzat ci flirtovat tak si aj tak urobi fejk ucet takze spolocny tomu nezabrani
vyplyvajuc z prac. zmluvy nemozem mat oficialne ucet na soc. sietach takze je mi to v podstate jedno... priatel ma len FB ale aj tak len kvoli messengeru a urcite by som ho s nim nechcel zdiela, ked vidim, co za dementne truby ho otravuju
je to fakt divne. sak neprestanu existovat ako separatne bytosti len za to ze su vo vztahu. ked som kamaratka s jednym z nich tak odteraz si mam pisat s ich spolocnymuctom? divne
Poznám taký párik (už manželský)....
a popravde je to mega nepraktické, je nepríjemné vedieť, že si to čítajú dvaja ĺudia, aj keď mám s oboma rovnaký vzťah.. jednak nedá sa napísať NIČ osobné, ale aj tie neosobné veci sú mega nepríjemné....
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
33 komentov
Keby som si už konečne našiel/našla frajera/ku, tiež by som sa tým chválil/a
Nikto by mne nemohol napísať nič osobné, lebo by nemal istotu, či to uvidím len ja
nepríde mi to čudné hlavne keď sa jedná o starých prdov ktorí tie internety moc neriešia
a popravde je to mega nepraktické, je nepríjemné vedieť, že si to čítajú dvaja ĺudia, aj keď mám s oboma rovnaký vzťah.. jednak nedá sa napísať NIČ osobné, ale aj tie neosobné veci sú mega nepríjemné....