relativne slovencine blizsky,krasny jazyk,o ktory je coras vecsi zaujem....dobre volba,jediná nevihoda je ze rusko je relativne dost vzdialena krajina(ale v dnesnej dobe ziadny problem)alee stoji zato tam ist pozriet....aa po rusky sa dohovoris aj v bielorusku,na ukrajine a v inych post ZSSR krajinac ...takze super volba
no mne sa zda lachka....no ale ked si vezmeme napr mojho tatina tak on hovori vsetko tvrdo a rustina je strasne mekký j. ja mu to 1000x hovorim ze to treba mako ale on sa to nevie naucit.....takze ja ani poriadne neviem
..ja osobne nemam šajnu...ale nam akurat v piaotk hovorila učitelka (ona sa ucial rusky) ze ekbyze sa ucime v skoel rustinu tak by sme ju vedeli dobre pretoze sa tam vraj nauci hlavne co sa ako cita a ze az tak vela vynimiek to nema...a myslim ze viac vynimiek ako ma slovencina je tazke mat v nejakom jazyku...
Ja sa ju učím teraz 1.rok a nezdá sa mi vôbec ťažká...Zo začiatku mi troška robila problém azbuka. Plietla som si zopár písmen,ale teraz to už pre mňa nie je žiaden problém .
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
16 komentov
relativne slovencine blizsky,krasny jazyk,o ktory je coras vecsi zaujem....dobre volba,jediná nevihoda je ze rusko je relativne dost vzdialena krajina(ale v dnesnej dobe ziadny problem)alee stoji zato tam ist pozriet....aa po rusky sa dohovoris aj v bielorusku,na ukrajine a v inych post ZSSR krajinac ...takze super volba