neviem co mate proti Samsungom.... ja mam Samsung Star uz asi 3 mesiace a som s nim nadmieru spokojny.... na to ze to je dotykovy mobil, ma najlepsiu vydrz baterky zo vsetkych mobilov v ponuke operatorov. Navyse podporuje vsetky pouzivane formaty audio, video a textovych suborov. Ma vynikajuci reproduktor, takze pri telefonovani aj pocujem toho druheho, co sa u inych vyrobcov povedat neda.... same cacky macky a reproduktor je nahovno. Je to dobra imidzovka a nejavi ziadne znamky, ze by mal nejake technicke problemy...
@Seagull1 najlepsiu vydrz? ved to ma len 1 000 mah baterku to uz nokia 5800 ma 1320ku a vydrzi pri beznom pouzivani cca tyzden...coz pochybujem ze tolko samsung s hentakou baterkou vydrzi...
trosku pochybujem aj s tou podporou tych formatov...urcite nepodporuje jak avi tak wmv...
za dalsie...tusim mas trocha hokej v tom co je suchadlo a co je reproduktor...pretoze pri telefonovani ide hlas zo sluchadla...
takze si to daj troska do poriadku lebo si napisal same picoviny
mam ho aj ja .A pred tym ako som si ho kupil som mal rovnaky nazor na samsungy ako par neznalcov nadomnou ...je to spicka co sa tyka parametrov...podporuje avi,divx,xvid,pdf,word a este vela co ma teraz nenapadne....takze celkovo je to super telefon
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
14 komentov
ak je tvojim zmyslom života mobil a o to horšie, že Samsung... ach jaj dievča (alebo decko) si nechutne trápna
(dúfam, že som to napísal dosť jednoducho a pochopí to aj autorka témy)
trosku pochybujem aj s tou podporou tych formatov...urcite nepodporuje jak avi tak wmv...
za dalsie...tusim mas trocha hokej v tom co je suchadlo a co je reproduktor...pretoze pri telefonovani ide hlas zo sluchadla...
takze si to daj troska do poriadku lebo si napisal same picoviny