Čo si myslíte o tabletkách na učenie? Pomáhajú koncentrovať sa, či je to placebo?
Počula som o tabletkách Nootropil, ževraj to funguje a myseľ sa vie lepšie koncentrovať.. Nikdy som takým veciam neverila, ale ak máte nejaké skúsenosti s týmito alebo aj inými tabletkami, tak napíšte.
Podľa veku súdim, že si na strednej škole takže asi takto.. na SŠ nie je toho učiva toľko, aby si potrebovala tabletky na učenie.. A na lenivosť tabletky nie sú
nie je to az take placebo, ja som to sice neskusala, ale nakolko som aktualne v 4.roc na medine ,mame tam predmet farmakologia a uz sme sa o nich ucili, su to vseobecne nootropika alebo kognitiva a patri tam napr.ginko , guarana a podobne. skuste si hodit do googlu chytre drogy
@ladylolita som na strednej, o mesiac maturujem a celkom sa bojím... viem, že maturitu zvládli už aj hlúpejší, ale celkom ma štve, že keď si prechádzam otázku, tak o dve minúty začne byť biela stena miliónkrát zaujímavejšia ako rímska a grécka literatúra.. nevravím, že potrebujem lieky, len som počula o takej alternatíve, (a poznám ľudí, ktorým to pomohlo - alebo si myseli, že im to pomohlo) tak zisťujem kto s tým má ešte skúsenosti
@caryne00 hm tak to s tou stenou poznám veľmi dobre.. ja keď sa mám učiť ekonomiku tak tiež sledujem stenu a škáry na nej radšej.. Tak si skús kúpiť najprv ginko čaj to je dobrá vecička ja ho pravidelne pijem niekoľko mesiacov a vidím zmeny na sebe. On vlastne zrýchluje prietok krvi a to má veľa pozitív na ľudský organizmus nie len zlepšenie pamäti. Napríklad nemám chladné ruky ani nohy od kedy ho pijem skús uvidíš
@caryne00 no, ja som nemohla veľmi spávať a bola som poriadne náladová, ale to bolo aj stresom a tak.. ale ako tak čítam, tak piracetam je na maturitu velmi silná káva.. ja som sa musela behom pár dní naučiť okolo 600 strán textu, a na to mi to pomohlo.
ale ver mi, na strednej toho učiva nie je toľko, aby sa to nedalo. skús proste len zmeniť systém učenia.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
21 komentov
Tie co su nelegalne funguju ale su aj navykove.
+ este si sem tam daj volake lieskove oriesky a podobne a cerstvy vzduch a urcite pomoze tak isto.
ale ver mi, na strednej toho učiva nie je toľko, aby sa to nedalo. skús proste len zmeniť systém učenia.