@2 takze ked si to zhrnieme. ty zalozis diskusiu, ktora tu uz bola zalozena asi 1538x a pytas sa na vec, ktora by ti mala byt uplne u prdele. ked uz si najdes nejaku o 10 rokov mladsiu a milujes ju, tak ti moze byt uplne jedno, co si o tom kto mysli. ale ja som tu ten trapny, hej?
hmm akurát dne na tréningu som sa bavila s babou ktorá sa pred 6 dňami rozišla s chalanom.. mal 20, ona 15.. chodili spolu sedem mesiacov.. no asi ot nefungovalo...
jedna spolužiačka má 16 a jej frajer 35 (a dokonca má aj syna). to už je dľa mňa dosť ujeté. a zvlášť keď tomu tak naivne verí, že ostanú spolu navždy a taak
co si myslim o vekovom rozdiele? Je to udaj vyjadreny cislicou v lubovolnom rozmedzi Inak na birdzi uz radsej nemyslim lebo este nahodou dakoho urazim a kedze idu vánoce budem dobry (zas ojebavam)
@6 pozri sa .... ja som tu diskusiu zalozil, pretoze mi to u prdele nie je....... mam priatelku ktora ma 35 rokov.... mne osobne je to jedno co si ludia myslia..... ale moja priatelka sa furt boji ze ju okolie odsudi.....a presiel som to forum.....a nenasiel som taku diskusiu..jasne???...chcwel som len odpoved....
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
19 komentov
a mozem otehotniet ked som zjedla banan?
stale to iste dookola
uz vam to tu naozaj dobre jebe
a ked ta to tak zaujima je o tom kooopec starsich diskusii....
co si myslim o vekovom rozdiele? Je to udaj vyjadreny cislicou v lubovolnom rozmedzi Inak na birdzi uz radsej nemyslim lebo este nahodou dakoho urazim a kedze idu vánoce budem dobry (zas ojebavam)