Kto ho pozná alebo ho použil mohol by napísať či zabral alebo nie a čo si vlastne o tom myslíte.. Bolo by to dobre pre pár ľudí ktorí to chcú odskúšaťa nemajú žiadne skúsenosti ..
mne ho dávali, keď som nemohla pribrať... na chuť do jedla... nič to nezabralo, zbytočne ma 5 alebo 10-krát, už neviem koľko opichali... a to som mala len 7 rokov :/...
neviem co myslis touto otazkou, napisem pohlad farmakochemika na B12.
B12 patri do skupiny korinoidov- latky v ktorych je komplexne viazaný Co na polymorfinovy skelet, tento vitamin syntetizuju mikroorganizmy creva. Nedostatok sa prejavuje chudokrvnosti. kyanokobalamin je v B12 najviac zastupeny(exisuju aj ine kobalaminy).
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
20 komentov
B12 patri do skupiny korinoidov- latky v ktorych je komplexne viazaný Co na polymorfinovy skelet, tento vitamin syntetizuju mikroorganizmy creva. Nedostatok sa prejavuje chudokrvnosti. kyanokobalamin je v B12 najviac zastupeny(exisuju aj ine kobalaminy).