Opustila ma manzelka ako dovod uviedla ze ma uz nemiluje a nedokaze sa uz viac pretvarovat urobila to raz povedasla ze to nema zmysel a odisla ja som o nu bojoval a snazil sa ju dostat spat a ukazxoval som jej ze to myslim vazne a ona potom mi povedala z
súhlasím s tebou že o lásku treba bojovať preto bolo správne že si prvýkrát bojoval a dal si tomu šancu ale myslím že na druhýkrát to už šancu nemá, nie si predsa žiadna hračka ktorú môže použiť a odložiť do poličky a keď jej začneš chýbať tak ťa z police zase vyberie, ber to ako dobrú skúsenosť do života a vedz že všetko je tak ako má byť,, a že ťa niekde čaká lepšia žena ako táto ktorá si to nedokáže vážiť, ona bola iba taký mostík ku tvojmu skutočnému šťastiu
Kebyže mi niekto povie, že ma neľúbi + sa ešte bozkáva s niekým iným, nevidím dôvod o takého človeka bojovať. A tiež by som to riešila s odborným poradcom, nie na internetovom fóre.
@sheila121 vies ide iba o to ze nema ani trosicka charakteru a povedat priamo za niekoho ma a ze to dotiahla az po svadbu a potom hned koniec len tomu nerozumiem.
@janosik28 nie sme spolu, lebo som bola tá snaživejšia, záležalo mi na tom vzťahu a až príliš som mu to dávala najavo keď som sa snažila napraviť čo sme si navzájom pokazili a tak ma nechal...a až keď som sa mu prestala ozývať, po mesiaci mi teraz nosí kvety a snaží sa ma dostať naspäť pretože si "uvedomil o čo prišiel a že žiadna nie je taká ako ja, že som jeho životná láska"
ale stavím sa, že keby sme sa dali dokopy a znova by vedel, že som jeho, začal by sas chovať úplne rovnako ako predtým.... lebo to isté sa stalo keď mi raz povedal že ma už nechce vidieť a tak som odišla na dovolenku s iným chlapom a keď som sa vrátila tak sa mi tu rozplakal že sa bál že o mňa prišiel, mesiac sekal dobrotu a potom si znova prestal vážiť, akoby úplne zabudol ako sa cítil bezomňa...
@janosik28 to je ťažké ... dosť ... je dosť smutné napríklad že ste spolu tak krátko a už ťa v podstate podviedla ...
kolko ste sa poznali a ako dobre pred svadbou? čo všetko o nej vieš a ako velmi ste si rozumeli? (ste zrejme bezdetné manželstvo)
na tak krátky čas mi toho príde dosť podstatného ... skúsil by som ešte poradňu ak by som si s ňou nevedel dať dlhšie rady a neustále by to nefungovalo ale ak by ani to nepomohlo tak, žial asi najrozumnejší krok by bol rozvod v tomto pripade ... tieto krajné rady nerád vôbec poskytujem ale sú to záchranné člny pre dvere k istému utrpeniu ... takže ... ani zdaleka nikde zatial nie je napisane že ste odsúdení na zánik ale treba ešte podniknúť určité kroky k tomu aby ste si/si bol istý ...
@janosik28 No tak neviem či ona aj to manželstvo brala vážne, lebo podľa toho čo tu píšem sa mi javí ona ako nedozretá a nevie čo chce.
Možno do toho išla skôr s tým, že "možno to klapne", a preto to takto dopadlo. Nemáš ten pociť? Možno to bolo skoro po 4och rokoch vzťahu riešiť svadbu. Ale to je len môj názor., neber to v zlom.
@glamorous presne tak to je, že keď niekto niečo stratí, tak až potom si uvedomí, čo vlastne mal, ale ak to bude mať znovu, tak to bude brať "ako samozrejmosť" a zase sa začne chovať tak ako predtým..
viem o tom svoje, lebo priateľka mi to spravila, toto podobné že ma opustila proste, ja som bojoval, lebo som ju ľúbil, ale tak boli sme mesiac od seba, a potom si "zrazu" uvedomila, čo, a kým som ja bol.. odvtedy sa zmenila, a "seká" dobrotu, a ak nie, tak sa s ňou porozprávam (čo je pri takej tvrdohlavej povahe ako mám ja a ona skoro nemožné, ale dokážeme to) a proste si povieme že toto sa mi nepáči že ako sa správaš a tak.. tak dúfam že to takto aj ostane naďalej.. :/
no... je pekné, že si bojoval..(takých bojovníkov by mohlo byť na tomto svete viac)...
ale toto vyzerá, že tvoja žena je dosť p*ča a ty si bojoval zbytočne...
neprekvapilo by ma, keby zas zdrhla, po krátkom čase sa vrátila s tým, že ťa zas nečakane ľúbi a blá blá...
zjavne sa na ňu ten kamarát vysral, tak ona ako jediné riešenie videla to, že má doma teba ako zadné vrátka
nejdem ti diktovať, aby si na ňu kašlal, keďže viem, aké je to ťažké, keď je človek zaľúbený...ten druhý ti môže aj ruky, nohy odrezať a ty budeš furt odpúšťať..........
rozmýšľam, kto je viac retardovaný či ty, alebo ona
v prvom rade, žena ktorá tvrdí že sa zabije ak ju opustíš je totálna hlupaňa, to už nie je láska ale posadnutosť a na druhej strane od teba odchádza a prichádza ako na návšteve omg máš 28 rokov, opusť ju a nájdi si dajakú normálnu, s touto si iba dosereš život a úplne zbytočne
tito ludia casto bud miluju alebo nenavidia, niekedy aj sucasne. nerozlisuju "prechody" medzi tymito extremami. ludia su pre nich bud dobri alebo zli, tazko sa im akceptuje, ze mozu mat pozitivne i negativne vlastnosti.
casto sa vyhrazaju samovrazdou pri hroziacom rozchode, pretoze v ramci svojej separacnej uzkosti tazko znasaju opustenie. niektori maju znizene sebahodnotenie, ich partnerske vztahy su casto nestale a povrchne.
v skratke - pokial stojis o to, ostat s nou, budes to mat zrejme dost tazke.
Myslím si o tom to, že ste si jednoducho neboli súdení. Ak niekto ,,zanedbáva" niekoho iného pretože sám má problémy, ktoré musí vyriešiť tak partner by to mal pochopiť. Podviedla ťa po dosť krátkom čase, je to smutné ale podľa mňa aspoň podľa toho čo tu píšeš nie si na vine ty. Možno sa ti rozvodom otvoria dvere a nájdeš tú pravú držím palce ...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
42 komentov
Tu sa riesia skutocne problemy (pristahovalci a homosexuali)
ale stavím sa, že keby sme sa dali dokopy a znova by vedel, že som jeho, začal by sas chovať úplne rovnako ako predtým.... lebo to isté sa stalo keď mi raz povedal že ma už nechce vidieť a tak som odišla na dovolenku s iným chlapom a keď som sa vrátila tak sa mi tu rozplakal že sa bál že o mňa prišiel, mesiac sekal dobrotu a potom si znova prestal vážiť, akoby úplne zabudol ako sa cítil bezomňa...
a podla mna su tri roky malo na take oficiality cim je manzelstvo.
kolko ste sa poznali a ako dobre pred svadbou? čo všetko o nej vieš a ako velmi ste si rozumeli? (ste zrejme bezdetné manželstvo)
na tak krátky čas mi toho príde dosť podstatného ... skúsil by som ešte poradňu ak by som si s ňou nevedel dať dlhšie rady a neustále by to nefungovalo ale ak by ani to nepomohlo tak, žial asi najrozumnejší krok by bol rozvod v tomto pripade ... tieto krajné rady nerád vôbec poskytujem ale sú to záchranné člny pre dvere k istému utrpeniu ... takže ... ani zdaleka nikde zatial nie je napisane že ste odsúdení na zánik ale treba ešte podniknúť určité kroky k tomu aby ste si/si bol istý ...
Možno do toho išla skôr s tým, že "možno to klapne", a preto to takto dopadlo. Nemáš ten pociť? Možno to bolo skoro po 4och rokoch vzťahu riešiť svadbu. Ale to je len môj názor., neber to v zlom.
viem o tom svoje, lebo priateľka mi to spravila, toto podobné že ma opustila proste, ja som bojoval, lebo som ju ľúbil, ale tak boli sme mesiac od seba, a potom si "zrazu" uvedomila, čo, a kým som ja bol.. odvtedy sa zmenila, a "seká" dobrotu, a ak nie, tak sa s ňou porozprávam (čo je pri takej tvrdohlavej povahe ako mám ja a ona skoro nemožné, ale dokážeme to) a proste si povieme že toto sa mi nepáči že ako sa správaš a tak.. tak dúfam že to takto aj ostane naďalej.. :/
no... je pekné, že si bojoval..(takých bojovníkov by mohlo byť na tomto svete viac)...
ale toto vyzerá, že tvoja žena je dosť p*ča a ty si bojoval zbytočne...
neprekvapilo by ma, keby zas zdrhla, po krátkom čase sa vrátila s tým, že ťa zas nečakane ľúbi a blá blá...
zjavne sa na ňu ten kamarát vysral, tak ona ako jediné riešenie videla to, že má doma teba ako zadné vrátka
nejdem ti diktovať, aby si na ňu kašlal, keďže viem, aké je to ťažké, keď je človek zaľúbený...ten druhý ti môže aj ruky, nohy odrezať a ty budeš furt odpúšťať..........
v prvom rade, žena ktorá tvrdí že sa zabije ak ju opustíš je totálna hlupaňa, to už nie je láska ale posadnutosť a na druhej strane od teba odchádza a prichádza ako na návšteve omg máš 28 rokov, opusť ju a nájdi si dajakú normálnu, s touto si iba dosereš život a úplne zbytočne
tito ludia casto bud miluju alebo nenavidia, niekedy aj sucasne. nerozlisuju "prechody" medzi tymito extremami. ludia su pre nich bud dobri alebo zli, tazko sa im akceptuje, ze mozu mat pozitivne i negativne vlastnosti.
casto sa vyhrazaju samovrazdou pri hroziacom rozchode, pretoze v ramci svojej separacnej uzkosti tazko znasaju opustenie. niektori maju znizene sebahodnotenie, ich partnerske vztahy su casto nestale a povrchne.
v skratke - pokial stojis o to, ostat s nou, budes to mat zrejme dost tazke.