Ahojte! Potrebujem pomocť. 2. Septembra idem prvý krát na strednú školu. A mám problem, čo si mám prvý deň obliecť? Kamarátka čo išla minulý rok do prvej mala suknu, tričko a sako, no druhá kamarátka mala rifle s tričkom a mikinou. A ja som teraz v koncoc
Ja som mala rifle a tielko
nevymýšľaj hovadiny, aj tak to nikoho netrápi
obleč sa pohodlne, lebo ak budeš mať pekné šaty a opätky bude ti to na hovno, ak sa tak aj budeš cítiť, to potom z teba pôjde na hovno energia a budeš tak pôsobiť
obleč si hocičo čo fakt rada nosíš a cítiš sa v tom super
chces vediet pravdu? nikto oblecenie neriesi ... tym si ludi neziskas ... teda samozrejme ak sa nedostanes to nejakej stupidnej spolocnosti ... vacsina u nas mala aj tak rifle a tricko ... prvy den idem oblecena tak, ako druhy a treti ...
tak urob kompromis ...nemusíš ísť v bielej blúzke, sukni a ihličkách...ale ani v teniskách a nejakom funny farebnom pokreslenom tričku s nápismi .....
rifle, nejaké baleríny, košelu/jednoduché tričko .... a na to svetrík, poprípade menej formálne sako, kabelku ....
to nie je ani športové či výstredné čiže sa nad tebou nikto nepohorší ani formálne, takže ak ostatní budí mať tenisky a tričká, tak ty tam nebudeš od veci v sukni a blúzke ...
Ja som mala šaty, na dalšej čo som prestupovala bola zima tak to rifle a kabat no a na dalšej čo som zase raz prestupila tak športove leginy a mikinu lebo som išla z treningu takže kludne si daj aj vrece lebo tam budete dokopy 5 minut a všetkym je jedno čo maš na sebe
@stahli tak ak ides ako ona aj ty 1.den na strednu, potom by som ti to neodporucala, nebudu mat o tebe dobru mienku
a volila by som nieco ani prilis sviatocne avsak ani sportove..ale podla mna suknou nic nepokazis
Zase pozor, my sme mali dost prisny dress code na skolske akcie, ludia mavali neraz problemy za to, ze prisli v rifliach alebo studenti bez kravaty.
A mozno ma to poznacilo (plus sa vzdy obliekam zdialky kinda elegantne a ziadne rifle ani tenisky na bezne nosenie nevlastnim), ale pride mi adekvatne sa v ten jeden a prvy den poznazit. Ked si das nejake jednoduche saty alebo suknu s balerinkami napr, tak sa nemusis bat, ze to prezenies, ak ostatni pridu uplne casual.
u nás na gympli z toho síce nebývali problémy, ale kopa dievčat sa v prvý deň dovalila v čo najvyšších opätkoch a tak, tak zase rifle a mikinu a tenisky by som ti neradila, závisí od toho v čom chodíš bežne, ak chodievaš v bežné dni v opätkoch napr. tak si ich kľudne zober, ak nie, tak si zober balerínky. športovo pôsobiace rifle si neber, takisto žiadnu mikinu a tenisky, s vylúčením týchto vecí si proste poskladaj dačo čo by si si obliekla aj v bežný deň.
@simii8 ja som isla normalne maskacove nohavice tricko a mikinu. ale mysli na to ze prvy den dostavate knihy,ak si das nejake vysoke opetky a saty,budes mat na chrbte batoh.ako to bude spolu vyzerat? :/
@simii8 oh tak to mas dobre. ja som batoh nemala a vsetky knihy som musela zabalit do mikiny a niest ich domov v rukach
pekne som sa prvy den predviedla
rifle a mikina sa na 1. deň na strednej nehodia ja som mala tričko, sako, sukňu a baleríny, spolužiačky mali aj šaty nohavice, rôzne ale rifle a mikinu pokiaľ si pamätám nikto aspoň dievčatá nie...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
32 komentov
nevymýšľaj hovadiny, aj tak to nikoho netrápi
obleč sa pohodlne, lebo ak budeš mať pekné šaty a opätky bude ti to na hovno, ak sa tak aj budeš cítiť, to potom z teba pôjde na hovno energia a budeš tak pôsobiť
obleč si hocičo čo fakt rada nosíš a cítiš sa v tom super
ale teraz v treťom berem normálne leginy, tričko a hotovo
rifle, nejaké baleríny, košelu/jednoduché tričko .... a na to svetrík, poprípade menej formálne sako, kabelku ....
to nie je ani športové či výstredné čiže sa nad tebou nikto nepohorší ani formálne, takže ak ostatní budí mať tenisky a tričká, tak ty tam nebudeš od veci v sukni a blúzke ...
a ak nemas nic co vyzera ako toto, ani tam nechod radsej
a volila by som nieco ani prilis sviatocne avsak ani sportove..ale podla mna suknou nic nepokazis
A mozno ma to poznacilo (plus sa vzdy obliekam zdialky kinda elegantne a ziadne rifle ani tenisky na bezne nosenie nevlastnim), ale pride mi adekvatne sa v ten jeden a prvy den poznazit. Ked si das nejake jednoduche saty alebo suknu s balerinkami napr, tak sa nemusis bat, ze to prezenies, ak ostatni pridu uplne casual.
pekne som sa prvy den predviedla