pacia sa mi celkovo ludia, ktori sa niecim lisia od ostatnych... t.j. maju vlastny styl, vlastne nazory, mozu byt aj velmi svojske (ale zase nemyslim pripady -ovela nizsie IQ-, alebo cosi podobne...)
ja som strasne komplikovany uplne najviac zo vsetkych a pacia sa mi namyselne kurvicky ktore su uplne jednoduche ale v hlave sa im zrodila chora myslienka ze oni su vlastne komplikovane. wtf.
komplikovany clovek je taky co robi vsetko komplikovane ? taky ktory vidi vsade komplikacie? alebo taky ktoreho je zlozite pochopit lebo su jeho ciny nezvycajne a ma na ne specialne odovodnenie.. mozno je to tajnostkar ktory zahovara a potom je ho tazke pochopit.. pre mna je ten pojem trochu obsirny ale urcite nezahrna inteligenciu.. ma vela vyznamov tazko povedat ale ja som skor za niekoho nekomplikovaneho.. zivot je pre mna dostatocne komplikovany sam o sebe
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
24 komentov