@pawlo ale proste umna je to normalne ze mi to spadne a nenahodi sa ale napadlo ma ze co spravia iny ktori to nepoznaju napr. neviem co by spravila niaka 14r baba co pozna len azet a booom
gratulujem k super aknete v ktorej sa bude vediet vyjadrit len minimum ludi ale inak sa mi bezne stane max to ze sa mi explorer ukonci a automaticky sa zase spusti...este sa mi nestalo ze by sa ukoncil a nenabehol znova...
@2 "umna je to normalne ze mi to spadne a nenahodi sa" /// tak to musis mat dobre dodrbany comp /// a k tej 14 rocnej babe...ked uz tak si restartne comp...lamersky sposob ale pre menej zdatnych aspon spolahlivy
keď sa mi to stane samo (teda bez toho aby som explorer sám naschvál vypol tak sa vždy explorer aj sám znovu spustí, po pár sekundách... ak nie ta ho samozrejme spustím ručne..
prepnem sa do prvej konzoly a spustim na display-i :0 kdesktop (ikony na ploche) a kicker (panely)... Len pad kdesktopu nepocitim, dokym sa nepokusim zmenit si pozadie (ikony na ploche nemam ziadne, ano aj to ja mozem) a ZARUCUJEM TI, ZE ZA TO NEMOZE NIJAKE explorer.exe xD
no mne sa stalo ze mi len ikony zmizli niekam neviem ani kam ale to preto lebo mi spadol net a nesiel tyzden tak som skoro pc rozkopala a tam vzadu niekde je taka kravina ze on/off no a to som prehodila na off zapla pc a nic tam nebolo a na vine bola potom nejaka sietova karta
mne sa par krat uz take stalo ale...to bol totalny zamrz neslo absolutne nic no...mam dodrbany win ale idem dat linux, bo ma uz nebavia tie hlaski typuv " program nereaguje " alebo hlaski o chybe v pameti no..proste to zmazem a dam tu linux aLEBO staru dobru win2000 ta ma nezradila nikdy
zdar ,,, mam problem čo sa týka tejto diskusie,, ale pochybujem že mi niekto vôbec pomôže... zmizla mi lišta aj s ponukou štar ,, na prac.. ploche aj s ikonami . Všstko musím spúšťať ako taký koko... cez správcu úloh , či už je to voláka hra alebo to je net , ked si chcem pozreť v procesoch v spravcovi uloh že či tam je explorer. exe tak tam nieje ani sa mi tam neda pridať .. aspon ja som to tam nevedel pridať ,, dal som nová uloha (spustit) a napísal som explorer.exe a vyhodilo mi ,, system nemôže najst explorer. exe atd ... ked kliknem pravim na plochu nič sa nestane a ja už fakt neviem čo mám robyť ibaže by som preinstaloval win .. ,, a to nechcem mam tam vela vela vecí " ak máte niečo s čím by ste mi mohly pomôcť napište PROSIM.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
22 komentov
spravca uloh/task manager
spustiť/run
explorer
enter
a bám!
je to späť
aspoň myslím
@mayo hej spravne