Uspechy ze som schudla cez 20 kg a za 2 roky sa vypracovala z najnizsej pozicie vo firme na project manazera; neuspechy ze som 6 rokov studovala a mam jedneho useless bakalara a ze som x krat zacala hrat na klavir a nikdy sa to nenaucila
Dalej ked som mala 13 ..myslela som so ze viem spievat no ked som mala 17 r. Mi bolo povedane ze to znie falosne
Okrem 100 tis. neuspechov sa mi podaril aj nejaky ten uspech mat najdlhsi vztah spomedzi all kamiek ..a nasledne ho aj v tom "najdlhsom " roku ukoncit
Co sa tyka uspechov/neuspechov, tak vlastne ani neviem, nikdy som sa nad tym nejako komplexne nezamyslal a az teraz ma to mierne zarazilo. Urcite by sa naslo nieco, na co by som mohol byt hrdy, no mozno si to len dostatocne nevazim ako zistujem.
@thinkaboutjustice studentsku pecat ti kludne poslem ... ja ju totiz ani velmi nemusim...radsej si ponecham tu milecku
Niekedy sa mi zda ze musi maju ovela radsej sladke ako zeny ..ale pst ..to len tak medzi recou
@obsession tak to budeme kamarati ! bielu poprosim, na oplatku poslem naspat milku, ked nevies, co je dobre
Tak ale tento stav zazijes fakt len zriedkavo, pred nami netreba vsetko sladke zamykat
Celkom úspech bolo, že sa mi podarilo vyhrabať sa z dlhodobých psychických problémov a taký celkový obrat osobnosti nastal.
Určite úspech bol, že som si vedela sadnúť každý jeden deň ku taliančine a už po krátkej dobe (omnoho kratšej ako pri angličtine, ktorú som mala na ZŠ + SŠ vyše 10 rokov) som jej normálne rozumela, rozprávala a tak ďalej.
Ďalší úspech z tej istej kategórie je španielčina, ktorú sa učím zatiaľ unos cuatro meses a tiež už som v síce limitovanej, ale predsa komunikatívnej fáze.
Neúspech neviem, aký mám povedať, nie je nič také do čoho by som šla naplno a nevyšlo by to... Proste buď do niečoho idem a robím to dovtedy, kým ten úspech nepríde, alebo na niečom nerobím a nedá sa to teda považovať za úspech, lebo ten nebol ani očakávaný (ale nie je to ani neúspech)
lebo ten objektívne najväčší je stále subjektívne tak trápny že sa zaň hanbím aký je dogabaný. a duplom keby som ho mal napísať v kontexte takejto otázky.
...takže taký náhradný ne-achievement, dokázal som že ma prijali do Butterfly Effect, napriek tomu že som ich hneď upozornil že som maniodepresívny blbeček s ktorým sa veľmi ťažko spolupracuje na spoľahlivej báze.
ale to je vlastne tiež nič, keďže tam nakoniec nejdem, keďže neni čas, lebo treba pracovať.
(silno optimistický a naivný dodatok)
...ale keby si sa spýtal za týždeň, tak možno...
Najvacsi uspech je pre mna vzdy, ked aspon na chvilu viem kto som, co si myslim a co chcem. Ked si dokazem odpustit, mat sa rada, neporovnavat sa, prijat sa a byt vnimava voci zivotu a ostatnym.
Co sa tyka kariery, skoly, financii a pod. tak v tychto sferach som zaznamenala uspechy aj neuspechy. Asi aj viac neuspechov, ked teraz citam, kde sa tu niektori na ake posty dostali, zatial co ja stale trcim na tych najnizsich moznych poziciach.
Okrem toho že môj život je tvorívy proces tak som dokázal veľkú piču.
Vedecky som potvrdil že existuje Dokázal som spraviť 200 drepov bez svalovky. Dokázal som sa sám naučiť PHP programovací jazyk.
Uspechy su pomerne materialisticke cize ich velmi ani za uspechy nepovazujem, kedze vidim, ze je ovela tazsie bojovat s vlastnou hlavou nez s 'vonkajsim svetom'.
Neúspechy - posledny vztah. to bol za moj zivot asi najvacsi neuspech.
Neúspech zatiaľ všetko, len preto, že som bol hlúpe decko, čo len hralo hry a nič som sa neučil. Príležitosti som mohol mať neskutočné, uvedomujem si to, že nie každému sa to môže naskytnúť len tak, keby na to boli aj vedomosti tak dnes v 22 by som sa určite mal celkom dobre, určite lepšie ako ktokoľvek z rodiny koho poznám. Ale na mohlo byť sa v real life nehrá, takže už len možno tieto veci dobehnúť, naučiť sa niečo a potom možno ešte by sa dalo nejak k tomu dostať.
Deti učte sa niečo, lebo zle dopadnete.
Takže úspech možno príde niekedy, zatiaľ u mňa neexistuje nič také.
nooo, tak napríklad v tejto chvíli som dokázal dokončiť 5dňový proces posierania asi jednej z najväčších príležitostí, aké som doteraz v živote dostal.
a hej, jednalo sa presne o tú ktorú som naznačil v predošlom svojom komente do tejto diskusie.
@demoniqangel čojaviem. nakoniec v tom programe nie som oficiálne a plnohodnotne lebo narozdiel od ľudí v ňom potrebujem mať nasledujúcich 6 mesiacov príjem (závidím im a ich schopnostiam že posprávne narozdiel odo mňa nie sú lúzri a narozdiel odo mňa môžu 6 mesiacov fulltime aktivity venovať niečomu čo oni museli zaplatiť), ale inak hej, formálne som bol prijatý, a hej, sľúbili že ma o tých prednáškach a veciach budú informovať a budú mi prístupné, ale zas už viem že sľuby majú hodnotu nulovú, čiže ktovie či mi od nich príde hocijaký jediný ďalší mail.
ale ak náhodou sa rozhodnú že im za tú stratu času čo by stálo poslať mi nejaké info že sa niečo deje stojím (čo by som sa divil), tak tam budem.
prečo ťa to tak prekvapuje, teda okrem toho už všetkým známeho faktu že som kus odpadu? =D
@demoniqangel aha, okej. tak som im práve napísal mail kde som spomenul že len vďaka tomu otravujem že si mi to pripomenula (nijak som ťa nemenoval ani neidentifikoval, ale aj tak), čiže ak na teba bude zvyšok tímu kvôli tomu nejak nepríjemný tak sa ospravedlňujem.
Podla toho čo som čital čo si priali tesne pred smrtou americký podnikatelia bolo viac času straveneho z blizkimi a menej pracovat,,,sice paradox ale smrt pomieša priority.
V 18 vlastna firma. V 22 som zmenil skolu z platenej na statnu. V 26 som sa stal sefredaktorom a v 27 som sa odstahoval z Ba. ...jop a presne tie roky co som nespomenul ma mrzia :/
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
47 komentov
Okrem 100 tis. neuspechov sa mi podaril aj nejaky ten uspech mat najdlhsi vztah spomedzi all kamiek ..a nasledne ho aj v tom "najdlhsom " roku ukoncit
Napis chlapovi o niecom sladkom a hned by sa mu tiez zaziadalo
ved aj my mame obcas narok na sladke, tak pst
Niekedy sa mi zda ze musi maju ovela radsej sladke ako zeny ..ale pst ..to len tak medzi recou
Tak ale tento stav zazijes fakt len zriedkavo, pred nami netreba vsetko sladke zamykat
Za to Mozes podakovat len bielej stud.pecati
@Wistingher beriem tie 3 milky
Určite úspech bol, že som si vedela sadnúť každý jeden deň ku taliančine a už po krátkej dobe (omnoho kratšej ako pri angličtine, ktorú som mala na ZŠ + SŠ vyše 10 rokov) som jej normálne rozumela, rozprávala a tak ďalej.
Ďalší úspech z tej istej kategórie je španielčina, ktorú sa učím zatiaľ unos cuatro meses a tiež už som v síce limitovanej, ale predsa komunikatívnej fáze.
Neúspech neviem, aký mám povedať, nie je nič také do čoho by som šla naplno a nevyšlo by to... Proste buď do niečoho idem a robím to dovtedy, kým ten úspech nepríde, alebo na niečom nerobím a nedá sa to teda považovať za úspech, lebo ten nebol ani očakávaný (ale nie je to ani neúspech)
nič.
lebo ten objektívne najväčší je stále subjektívne tak trápny že sa zaň hanbím aký je dogabaný. a duplom keby som ho mal napísať v kontexte takejto otázky.
...takže taký náhradný ne-achievement, dokázal som že ma prijali do Butterfly Effect, napriek tomu že som ich hneď upozornil že som maniodepresívny blbeček s ktorým sa veľmi ťažko spolupracuje na spoľahlivej báze.
ale to je vlastne tiež nič, keďže tam nakoniec nejdem, keďže neni čas, lebo treba pracovať.
(silno optimistický a naivný dodatok)
...ale keby si sa spýtal za týždeň, tak možno...
Co sa tyka kariery, skoly, financii a pod. tak v tychto sferach som zaznamenala uspechy aj neuspechy. Asi aj viac neuspechov, ked teraz citam, kde sa tu niektori na ake posty dostali, zatial co ja stale trcim na tych najnizsich moznych poziciach.
a skončila pomerne náročnú školu
Vedecky som potvrdil že existuje Dokázal som spraviť 200 drepov bez svalovky. Dokázal som sa sám naučiť PHP programovací jazyk.
Najvacsi neuspech jednoznacne jeden moj webovy projekt (hotpotmama) kde som vyhorel + ma uplne odjebala konkurencia.
Neúspechy - posledny vztah. to bol za moj zivot asi najvacsi neuspech.
Deti učte sa niečo, lebo zle dopadnete.
Takže úspech možno príde niekedy, zatiaľ u mňa neexistuje nič také.
a hej, jednalo sa presne o tú ktorú som naznačil v predošlom svojom komente do tejto diskusie.
ale ak náhodou sa rozhodnú že im za tú stratu času čo by stálo poslať mi nejaké info že sa niečo deje stojím (čo by som sa divil), tak tam budem.
prečo ťa to tak prekvapuje, teda okrem toho už všetkým známeho faktu že som kus odpadu? =D