Caute... Takze chcem byt super ultra-informatik chcem proste byt taky PC king... možno žeby som chcel byť aj hacker... zaujíma ma že čo studovať o PC, s čím začať aby som sa vyznal a vedel čosi vytvoriť napr. hru atd?
v prvom rade matematike sa venovať a potom ísť na školu s elektro-technickým zameraním alebo priamo na prácu s PC a okolo toho.
A pre takého namakanca jak ty by to bola nezáživná robota imo,inak skús zavolať Aidenovi Pearcovi.
nemusis studovat nic, ved si len vymysli ze nieco ovladas a o par tyzdnov ked sa na toto forum zabudne vsade vypisuj ze sa tomu venujes uz par rokov a si v tom najlepsi napriek tomu ze mas 15 a tvoji rodicia su surodenci, tak jak s boxom aj vsetkym ostatnym
@sexywoman ja nemam problem ta zlomit na polovicu ale ja si viem priznat ze kvoli dialke sa to nikdy nestane a ani nemam na teba zlost ziadnu skor si tu ako vtip ked tu pridem precitam si tie tvoje pic@viny a zasmejem sa
Sam si musis vybrat na co sa chces zamerat. Ale byt dobry vo vsetkom sa neda a ked uz tak to chce roky prace
Chces byt koder tak sa zacni ucit javu a c#.
Chces kodit web tak html, css, js, php, jquery...
Chces byt hacker... musim sa zasmiat vacsina ludi ani nevie co to obnasa ale taky tip: zacni sa ucit siete a hlavne sietove protokoly. Tie musis ovladat odpredu a odzadu ako pracuju a az potom ta mozno napadne ako to vyuzit
Taky zaklad hackingu je ze vyskusas linux (kali) a programy napr ettercap, yersinia... a utoky take pre zaciatocnikov mozes skusit mitm, dhcp starvation, arp poisoning... ale navody ti tu pisat nebudem na googli toho najdes vela
@narazuvzdorna to ti moze vyvratit tomas alebo nieaky admin tak sa ich to mozes spytat jediny ucet ktory som mal pred uctom crowley bol scenarista takze si vedla
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
28 komentov
a napríklad si začni študovať nejaké programovacie jazyky.
nečakané, že?
A pre takého namakanca jak ty by to bola nezáživná robota imo,inak skús zavolať Aidenovi Pearcovi.
Ale mohol by som aj tu čosi rozbehnut a mal by som ešte viac, 2 biznisy...
Chces byt koder tak sa zacni ucit javu a c#.
Chces kodit web tak html, css, js, php, jquery...
Chces byt hacker... musim sa zasmiat vacsina ludi ani nevie co to obnasa ale taky tip: zacni sa ucit siete a hlavne sietove protokoly. Tie musis ovladat odpredu a odzadu ako pracuju a az potom ta mozno napadne ako to vyuzit
Taky zaklad hackingu je ze vyskusas linux (kali) a programy napr ettercap, yersinia... a utoky take pre zaciatocnikov mozes skusit mitm, dhcp starvation, arp poisoning... ale navody ti tu pisat nebudem na googli toho najdes vela