hmm mno oznacil som zmysel pre humor, ale asi mam vacsie naroky mne nestaci len aby niekto mal zmysel pre humor dal by som dokopy zmysel pre humor aj inteligenciu..
mám frajera už dosť dlho, ale pred nedávnom som spoznala chlapa, ktorý má neuveriteľnú charizmu. vôbec to nie je môj typ, ale nemôžem si vôbec pomôcť, nehorázne ma priťahuje... ešteže o tom ani on, ani môj frajer nič netuší
neviem vela chalanov som nemala velmi sa o nich nezaujimam ale ked tak tak sa pozastavim ci to futbalista ci je fajny a potom nad niektorými takými zvlastnymi take psycho jak ja
tak najviac ma iba PRITAHUJE vyslovene obalka.. a ked si precitam aj list, moze z toho byt nieco zaujimave [samozrejme ze iba z mojej strany, to by som musela mat bohovske stastie kebyze je to obojstranne slight_smile:
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
51 komentov
a rovnako mám aj problém s tými, čo sa snažia byť príliš výrazní, ale charizmu taktiež proste nemajú.
Na druhej strane, keď sa jedná o mňa, tak áno, bola to neodmerateľná dávka irónie. Dneska nespím
Tiež poteší aj inteligencia popr. zmysel pre humor
A čo sa výzoru týka tak oči,ústa a vlasy (čím dlhšie,tým lepšie)
Ale čoraz častejšie stretávam milých, zábavných chlapcov, ktorí sú ale tupí jak vagón bruslí.