TIKANIE HODIN !!!! to neznasam more ... fuj preto ziadne nemam nikde .. ... a tak vadi mi skoro vsetko ale ja sa viem prisposobit ..a musim mat tmu ale tak sak ked je svetlo tak nevadi ..ked som unavena zaspim ..ale hodiny tikat nemozu !
@3kurt21 tebe pomaa ked sa svieti? to ja nemozem zniest, ked mam ist spat poobede ked idem na nocnu kokos, ma ide porazit... co sa tyka hudby ziaden problem, zaspim aj pri rockovom koncerte naplno, ale svetlo mi brutal vadi
dokážem zaspať aj pri svetle (prirodzenom, nie pri lampe a pod.) aj pri hudbe, ale najradšej mám absolútne ticho a tmu a pri svetle/hudbe mi to trvá dlhšie
plus nemám rada pocit toho, že je v izbe, kde zaspávam, nejaké zrkadlo a neznášam tikot hodín alebo iný pravidelne sa opakujúci zvuk
ale úplne najviac nenávidím, keď mi pri ušiach píska nejaký komár
nemám rad rock, bars by bol aj kresťanský a nedajbože by ho hrali v kostole, a pri zaspávani mi nemusi pri ušiach drnčať žiadna hudba, potrebujem si oddýchnuť a nie v podvedomi počuť nejake trieskanie bubnou a škrečanie spevákov........filip
@aversio no hudbu počúvam vždy. a k svetlu , nie nevadí, pretože, v izbe mi síce svieti, ale ako náhle už zaspávam ho idem zhasnúť.. a som otočená chrbtom ešte k tomu
@zajkousko povies mi z akeho dovodu nedopustis aby v kostole hrala krestanska hudba, ked je rockova? doskriminujes na zaklade hudobneho prejavu? nejde nahodou o texty?
z tohto viac svetlo, ale na vsetko mam riesenie mam taku tu masku na spanie co zakryva oci. ale najviac mi vadia zvuky ako chrapanie alebo tikanie hodin, to by som vrazdila, vsetky tikacie veci musia bezpodmienecne prec z miestnosti.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
35 komentov
plus nemám rada pocit toho, že je v izbe, kde zaspávam, nejaké zrkadlo a neznášam tikot hodín alebo iný pravidelne sa opakujúci zvuk
ale úplne najviac nenávidím, keď mi pri ušiach píska nejaký komár
nemám rad rock, bars by bol aj kresťanský a nedajbože by ho hrali v kostole, a pri zaspávani mi nemusi pri ušiach drnčať žiadna hudba, potrebujem si oddýchnuť a nie v podvedomi počuť nejake trieskanie bubnou a škrečanie spevákov........filip
ale ked pozeram film nevadi mi vobec nic a zaspim