Ani neviem ako by som stručne a vystižne opísala môj problém, ale mám pcoit ako keby som mala nejakú sociálnu fóbiu alebo dačo také, lebo napríklad sa neviem poriadne včleniť do spoločnosti, teda aj by som chcela, ale vždy mi to akosi nevýjde, napríklad,
Je to pomerne bežné v tejto dobe a u mňa pomohol cvik a obklopenie sa novými ľuďmi, nútila som sa do konverzácií, usmievať sa a teraz to ide samo od seba...
asi sa neobklopuješ tými správnymi ľuďmi, vytvor si záujem k niečomu, niečomu sa venuj, buď zaneprázdnena, novým možnostiam povedz áno a rozhodne sa to zmení. A možno si divná aj ja som bol v období 21-23 a divný som ostal aj naďalej
@bress ale hej, ved koneckoncov, mam len jednu kamosku... aj ta sa odstahovala frajerovi na dedinu.. a je mi aj smutno z toho ze mam skoro 22 a ziadne zazitky .. ziadne chaty.. ziadne party .. nic .. možno si pomyslis ze urcite som volaka 200 kg cajocka s uhorovym nosom ale neni to tak
Mala som ten istý problém. Pomohol mi priateľ. Dnes je ťažké nájsť si niekoho, keď si utiahnutá. Skús sa s niekým zoznámiť cez net. Niekedy to pomáha, len nemaj strach a buď si istá sama sebou. A áno, ako to bolo poznamenané - nemeň sa a buď úprimná
Z tohto tvojho opisu mám problém len tej kamennej tváre,ale to preto, že sa hanbím za svoj chrup i keď nie je až taký neznesiteľný, ale od malička som sa neusmievala, tak to je až doteraz, o týždeň mi idú dávať strojček, no to sa majú ľudkovia,čo "milujú,, môj pokerface načo tešiť
Od veci , teraz k tvojmu problému, treba sa len premôcť a aj keď sa budeš možno cítiť trápne, keďže nie si zvyknutá, časom prídeš nato, že je to fajn pocit vychádzať s ľuďmi, hlavne sa usmej, buď úprimná a ži, kým je čas !
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
14 komentov
ostatné pride samo
Skúšaj. Komunikovať. Baviť sa. Možno naozaj trochu toho alkoholu. Zas nemusíš byť na sračky, len tak do nálady a pôjde to.
Poznám dosť ľudí, ktorí dokážu komunikovať cez net a osobne sú asi tak zhovorčiví jak ja na matematike.
Od veci , teraz k tvojmu problému, treba sa len premôcť a aj keď sa budeš možno cítiť trápne, keďže nie si zvyknutá, časom prídeš nato, že je to fajn pocit vychádzať s ľuďmi, hlavne sa usmej, buď úprimná a ži, kým je čas !