1.v škole na psychologii, nas učitel učil že ked máme depku tak si máme spísať, alebo len tak v hlave povedať všetky veci, za ktoré sme vďačné v našom živote, môžu to byť aj také bežné veci, ako postel atd...ale tak čo ja viem . ked máte depku tak to moc nejde. Ale raz mi to pomohlo.
2.ale mne osobne pomáha ked sa niekomu vyrozprávam, alebo si pustim pesničku,kt. mám rada, alebo si dám čokoládu, ale tak občas mi stačí aj ked sa vyplačem. väčšinou sa s tým snažim bojovať.
3. a ked sa mi s tým bojovať nechce, tak to vždy prejde.
Ale aj tak si myslím že moje "depky" nie su naozajstné depresie, tak ako pri množstve iných tínedžerov. To je vážna choroba pri ktorej treba vo väčšine vyhladať pomoc...
nemávam "depky" ....ale keby som mal tak si asi idem vyvetrať hlavu von (korčule, s kamarátmi niekam ísť) alebo nejaký film na ktorý sa už dlho teším že si pozriem...
- alkoholom by som to neriešil lebo neskôr sa to stane zvykom a potom budeš mať depky každý deň na Prednej Hore
zvyčajne som vonku a s niekym sa vyrozprávam a ožeriem ... ale ak sa nekoná to tak potom ak je možnosť zoberiem auto a vypadnem ďaleko ako sa dá ... ak nieje ani tá možnosť beriem zbraň a idem do lesa pár výstrelov do tmy a potom buď zaľahnem pustím hudbu a premýšľam alebo niekedy idem domov zoberiem joystick a ukľudním sa pri nejakej akčnej hre online
Poriadne vypičovanie od najlepšiej kamarátky o tom, že mám dokonalý život a nejaký jebnutý idiot mi ho nepokazí tak mám prestať depkovať a ešte hudba a chlast.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
45 komentov
2.ale mne osobne pomáha ked sa niekomu vyrozprávam, alebo si pustim pesničku,kt. mám rada, alebo si dám čokoládu, ale tak občas mi stačí aj ked sa vyplačem. väčšinou sa s tým snažim bojovať.
3. a ked sa mi s tým bojovať nechce, tak to vždy prejde.
Ale aj tak si myslím že moje "depky" nie su naozajstné depresie, tak ako pri množstve iných tínedžerov. To je vážna choroba pri ktorej treba vo väčšine vyhladať pomoc...
- alkoholom by som to neriešil lebo neskôr sa to stane zvykom a potom budeš mať depky každý deň na Prednej Hore
niečo také sa vyskytne, ale to sa musí stať fakt VEC!
a to si väčšinou pustím poriadny metal a on mi to už vyženie z hlavy.
Je jeden skvelý hlas, ktorý mi depkovné zárodky vždy vyženie z hlavy
Čas.
Tým pádom, že už neberiem lieky lebo to je už v poriadku viac menej, tak občasné výkyvy už zvládam.