moja reakcia? Je mi z nich zima kto ma pozná, ten vie, ako milujem tielka, tričká s dlhými rukávmi, svetre, roláky, teplé pulóvre, šály, rukavice, zimušné vetrovky Keď sa idem guľovať, mám teplé pančuchy, kamaše, rifle a o cibuľovitom spôsobe oblečenia horných partií som sa zmienila vyššie
Ja osobne nosím v zime ešte aj tielko aby som si ochránila kríže, lebo viem keby som si nechránila svoje zdravie čo by som si spôsobila vidím to na vlastné oči každý den.. a človek sa učí na svojich a cudzích chybách..
Teraz som prišla z nemocnice kvôli zápalu ľadvín. Nemala som to spôsobené slabým obliekaním, skôr som si sadla na chladný múrik, ale viem, čo také oblečenie spôsobuje, nechodím tam oblečená a keď takú slečnu vidím, tak si pomyslím svoje a dúfam, že sa do tej nemocnice tiež dostane
Ja nosím obyčajne dlhý sveter alebo trigovicu a na tom bundu...ale tiež nepochopím toď minulý rok -12 stupňov a slečna jedna ide s bundou po pupok(!) pod ňou mala asi len podprsenku a celé ladviny holé...a to hovorím doslova! Tá bunda jej bola presne po pupok.
Minule keď som bol v škole a bolo okolo nuly som sa tiež tak čudoval. Dievča s bundou ktorú si stále sťahovala dole aby jej kríže netrčali. Tak som si pomyslel že či len mne je taká zima alebo je ona taká hlúpa.
Trinásť rokov som žila v tom, že až na jeden neimunitný problém som docela zdravé decko, v škole som chýbala minimum a bola som happy.
Potom som v septembri prechladla na krížoch a poviem ti, horšiu bolesť nepoznám. Bolelo to, keď som vstávala zo stoličky, alebo si sadala, bolelo to pri chôdzi, bolelo to furt!
určite nie, väčšie mikiny, kabát pod zadok a tielko to istia dokonca mám spolužiačku čo nosí tielko ešte aj v máji
a k tím čo chodia s holými krížami, myslím si že sú blbí, keď si takto sami (patrí to aj k chalanom i keď u nich to je dosť ojedinelé asi serú zdravie, ale šak už si tie problémy takým postojom pýtajú, tak nech si ich aj znášajú teda
je mi to maximalne u riti. ja nosim kratke tricko, mikinu a bundu a zima mi neni (tuky to istia . ale ich vec. a este nosim spodky (take dlhe ... neviem co uzke a je mi v tom dost teplo (mam to pod riflami, nie len tie spodky),
Ale skôr vídavam devy v minisukniach. (A vrchol bola spolužiačka majúca celý víkend statusy o tom, aká je strašne chorá a v pondelok nacupkala v mini
A potom som pri asi mínus 5 videla kohosi v kraťasoch a krátkom rukáve. To som nechápala a čumela ako puk. A priateľ inej spolužiačky chodí celoročne v sandáloch (len keď je sneh, tak má aj ponožky). Toto nepochopím
ze asi to dievca nie je kompletne.... ja cez zimu musim mat vzdy tielko a bunda, ktora nie je pod zadok pre mna ani bundou nie je, pancusky pod nohavicami, to je samozrejmost a ak si dam aj saty, alebo suknu, tak vzdy hrube pancuchy, bez nich by to neslo...
my sme mali na strednej jednu babu, hruby velky sal skoro okolo celj hlavy omotany, ale bunda a tricko jej koncili asi pod ceckami
Nikdy. V škole nosím tričká s krátkym rukávom, ale nikdy nie holé kríže. Keď tak nejakú babu vidím pomyslím si aká to je píp. Vždy mi potom zostane zima, a stiahnem si tričko/mikinu/bundu až pod zadok
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
66 komentov
ja mám svoje kríže rada, nosím tielka.
Trinásť rokov som žila v tom, že až na jeden neimunitný problém som docela zdravé decko, v škole som chýbala minimum a bola som happy.
Potom som v septembri prechladla na krížoch a poviem ti, horšiu bolesť nepoznám. Bolelo to, keď som vstávala zo stoličky, alebo si sadala, bolelo to pri chôdzi, bolelo to furt!
Takže moja rada: Začni sa obliekať
Čo vám prvé prebehne hlavou keď uvidíte v zime (v chladnom počasí) chalana v kártkom tričku a tenkej mikine (mňa) ?
na strednej učitelky stale babam na to hovorili, že nebudú môcť mať deti keď budú v zime chodiť "holé".
a k tím čo chodia s holými krížami, myslím si že sú blbí, keď si takto sami (patrí to aj k chalanom i keď u nich to je dosť ojedinelé asi serú zdravie, ale šak už si tie problémy takým postojom pýtajú, tak nech si ich aj znášajú teda
Ale skôr vídavam devy v minisukniach. (A vrchol bola spolužiačka majúca celý víkend statusy o tom, aká je strašne chorá a v pondelok nacupkala v mini
A potom som pri asi mínus 5 videla kohosi v kraťasoch a krátkom rukáve. To som nechápala a čumela ako puk. A priateľ inej spolužiačky chodí celoročne v sandáloch (len keď je sneh, tak má aj ponožky). Toto nepochopím
ale horšie su dievčence v sukničkách a silonkách...to už sa trasiem celá
my sme mali na strednej jednu babu, hruby velky sal skoro okolo celj hlavy omotany, ale bunda a tricko jej koncili asi pod ceckami
2. bedrovky sú už celé trápne oveľa lepšie vyniknú vysoké rifle. Milujem ich! Aj keď ich je dosť ťažko zohnať :/
hlavne keď mám teraz problémy s chrbátom...