jednoznacne cigareta v hube a ozrata tak ze ani nevie kto je, co je a kde je (+ grcanie na vsetky strany) .. pre mna je to sexidol, asi kebyze taku stretnem tak sa stanem lesbickou mno
najkrajsia cast zenskeho tela je zadok. na pekne tvarovany zadok sa velmi dobre pozera. najlepsi je stredne velky. ani velke prsia sa mi nepacia tak ako zadok.
naozaj nechapem takych ludi co povazuju holku za sexi len ked je chuda jak kost ... omg ale mnohe nemozu za to jak vyzeraju ... mam kamosku, ktora je chuda jak kost a pritom od rana do vecera staale nieco je ... a zas ine holky robia co mozu, jedia malo, davaju si aj na to pozor co zjedia a su trocha gulatejsie ... a z mojej skusenosti plati, ze tie holky, ktore su trocha gulatejsie, tie su vo svojom vnutri najkrajsie ...
ja som kdesi pocula ze ked sa chalanov spytate aka je ich najoblubenejsia cast zenskeho tela 9 z 10 povie ze oci a ked sa spytate kolki klamali tak to vyde tiez na odpoved 9 z 10 je to pravda ??
@ 20 snaď sa tomu nedivíš... čo by si si myslela o chalanovi ktorý ťa pri západe slnka chytí za ruku, tou druhou ti prejde po vlasoch, zahladí sa do tvojích očí a povie "máš super zadok a kozy"
Môj zrak samozejme nepriťahujú "iné" a oblečenie, a máme v génoch, že ideme za prsiami a zadkom... Potom príde na rad zoznámenie a "ups, ty si ale krava s IQ hojdacieho koníka" . Hlava je najdôležitejšia, no ale keď no nej ani zďaleka nevidno, riadime sa podľa tela
Tak v prvom rade su to tie oci a pekny usmev,lebo to je prva vec ktorou dokaze dievca ocarit a potom musi bit niecim ina ako tie ostatne,proste musi mat iskru ..Tak ale je pravda ze aj po tych prsiach a zadku sa pozrem,ved kto by sa nepozrel
chlapci, nenavravajte tu blbosti, popri intelekte a ostrovtipe musi ta baba aj nejako vyzerat, tak sa tu nehrajte na alibistov. kazdy sam viete, kam sa najprv pozriete, ak ide dake dievca okolo. ako samozrejme, mocne pekna a blba je na nic, ale aj mudra a straaasne spatna je tak na kamaratstvo dobre. proste vzdy sa jedna o celok, ale priznam sa, vnutorna krasa ma trochu na vrch.
Najviac ma pritahuje inteligencia, mily smiech ked nieco vtipne zadriem...fyzicka pritazlivost ma nejak uz neberie, to ma pritahuje bars jaka zlatokopka
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
44 komentov