Kadečo. Ale nakoľko je moja myseľ momentálne sústredená na dejiny pobaltia, tak to bude asi to, že nechápem, odkiaľ z tej kroniky mám zobrať opis života Prusov
momentálne ma serie, že sa niekto nevie ujednotiť na istých pravidlách už dlhú dobu, takže som sa na toho človeka vykašľal. Mám rád presne dané podmienky.
ja sama seba nič nerobím, nič sa neučím, nehrám na gitare, nerobím vôbec to čo chcem robiť, ale spím ale paradoxne potom zaspávam do školy no proste celý môj "systém" ma serie a ešte ma serie jeden chalanisko ktorý ma serie, ale v pozitívnom zmysle slova ale potom opäť ja, lebo sa moc ním zaoberám čiže v konečnom dôsledku sa stále seriem ja sama
Mňa momentálne serie,že Vás niečo serie,ale prečo nás všetko serie??... kto mi odpovie na túto otázku??.. hehe... Mňa serie len to,že aj keď vstávam deň čo deň v norme do školy aj tak tam prídem,keď je už učiteľka v triede.
že som o pol jedenástej vyrážal na poštu aby som poslal daňové ešte s dnešným dátumom, prišiel som tam 23:40, DVE hodiny som čakal v rade, a keď bolo predo mnou už asi len 10 ľudí, tak oznámili že už nerazítkujú že 31.3, ale 1.4...
@midnight , krutý 1.aprílovy žart.....čakaju ta penale za oneskorene podanie, napíš sťaznosť na danove riaditelstvo, bol si tam ešte v stredu, pri dverach mali mať zriadenca a ten mal dvere zamknuť o 24.00 a klientov čo boli v nútri mali vybaviť, na súde by si vyhrall, potrebuješ 2. svedkov........filip
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
57 komentov
a že ma svrbí strnisko na brade samozrejme
A ešte moje čudesné nápady a myšlienky a všetko a zároveň nič
@laura9 tak potom vies ako sa citim P
a keď prešvihnem limit tak mi ide ,,mega"" rýchlosťou....ako napríklad teraz...
a teraz zasa neviem, či sa mi podarí zaspať...