Najviac ma sere to, že niekto sa jak kkt snaží všetko spraviť tak ako má byť a aj tak to miesto dostane niekto, kto si to môže zaplatiť... Korupcia po.ebaná... Nechápem ten dnešný svet... A ešte ma štve to, že žena je stále zlá po skončení vzťahu... A ešte to, že keď poviem mame, nech mi kúpi Pepsi, tak mi kúpi CocaColu-bleeee....
že na mňa každý serie a potom tvrdí že to tak nieje potom keď niekto vôbec neocení to čo preňho robím a že každý v tom svete je egoista idem aj ja byt egoistická sviňa aj keď už som ale budem ešte viac !
Vyskytli sa nejaké chyby a vývojári aplikácie Pet Society sa ich snažia čo najskôr vyriešiť. Kým sa problém vyrieši, oceňujeme vašu trpezlivosť. Problém bol zaznamenaný a ak naďalej pretrváva, prosím vráťte sa o pár dní neskôr. Ďakujeme za pochopenie.
Momentálne všetci idioti machrujúci v komentároch na YouTube, ktorí vyrobia náboženský/rasový/generačný/sexistický/politický/akýkoľvek konflikt pri každom videu.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
25 komentov
aj ked som chodil do skoly tak to bola ta najposlednejsia vec ktora ma trapila ci ma serie alebo neserie triedna
ale majster vo vytáčaní je jeden moj kamarát. ten rýpe, rýpe, baví sa na tom, až mám strašne široké nosné dierky. a to je zlé znamenie
Chyba pri načítaní stránky aplikácie Pet Society
Vyskytli sa nejaké chyby a vývojári aplikácie Pet Society sa ich snažia čo najskôr vyriešiť. Kým sa problém vyrieši, oceňujeme vašu trpezlivosť. Problém bol zaznamenaný a ak naďalej pretrváva, prosím vráťte sa o pár dní neskôr. Ďakujeme za pochopenie.