skrátenie školy o rok (maturita v 17 v mojom prípade), čo bola kedysi výhoda 8- ročného gymnázia (teraz už nie je, lebo sa tam deti neprijímajú zo 4., ale z 5. ročníka )
strednú aj vysokú školu som si vybrala na základe môjho frajera. Na strednú som šla tak aby som na ňu chodila s vtedajším frajerom. (totálne ma nebavila a neznášala som ju )
VŠ som si vybrala tak aby som bola blízko môjho chlapa a mohla som sa mu venovať čo najviac.
moja pani učiteľka hovorila mi aká som šikovná v matematike, tak som išla na osemročné gymnázium so zameraním matematika - fyzika, až tam zistila ako ja vlastne matiku neznášam
to, že som nevedela čo vlastne chcem tak som si predĺžila výber o 4 roky ... vždy ma bavila hlavne matika, ale aj fyzika, chémia a kreslenie ... nakoniec som skončila ako geodét (pre mňa v podstate matematika v praxi )
Chodím na gymnázium,no po základnej škole ma ovplyvnilo najmä to,akým smerom by som sa chcela vydať ďalej. Dobre si to rozmysli,nech v budúcnosti neľutuješ.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
30 komentov
VŠ som si vybrala tak aby som bola blízko môjho chlapa a mohla som sa mu venovať čo najviac.
Sama neviem, ako som sa tam ocitla
predispozícia - nič iné ani neprichádzalo do úvahy
a nie ja ich
tak to aj dopadlo...
potom som išla na ďalšiu..už podľa seba.