@l1me nejak to išlo popri mne ale nehovorím že to muselo byť zlé, len som tým chcel naznačiť prečo som to "nechcel" vidieť ale v pohode. Super iluminastke reflektory či čo to. - to ma pobavilo
Arctic Monkeys a to ako sa ten oheň zdvihol, to bolo super a vlastne celkovo ako začali jednotlivé tímy chodiť až do konca to bolo fajn... ten začiatok ma veľmi nenadchol
no ale k téme, najviac ma zaujal fakt, že presne v sekunde, kedy som skonštatovala, že Litovci (myslím, že Litovci) majú sympatické vlajkonosičku, som sa z komentára dozvedela, že to je vlajkonosič
@seagull1 to teraz nie je podstatné, podstatné je to, že teraz neviem, či ja neviem rozoznávať pohlavia, alebo ten "zástavník" naozaj vyzeral ako sympatická slečna
Mne osobne sa to páčilo od začiatku do konca. Aj s vtipnými momentami ako české gumáky, britská kráľovná čistiaca si nechty počas záberu, keď nastupovala GB, ale aj neochvejne spisovný komentátor, ktorý si ani pri jednej výprave neodpustil šmakovné slovo nahrádzajúce vlajkonosiča- "zástavník/zástavníčka" (a na JÚĽŠ sa zase nudili...)
nezdalo a mi, ze by to bolo take ohromujuce ako v Pekingu, tu som sa skor pri tom nudil na zaciatku, tam to bolo skor o tanci a tie svetla boli uzasne tu to ponali tak divadelne
zaspala som a nedopozerala som to, ale najviac ma pobavilo, ako komentátor vyslovoval Peter Pan s anglickým prízvukom, ale Harry Potter povedal bez neho
to už začala? úprimne som sa až včera dozvedel že tento rok je, a že je v londýne, na základe toho že som niekde videl článok o otváracom ceremoniáli, ale myslel som že ešte len bude, nie že už bol.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
39 komentov
...a ešte to, že tam hrali dve pesničky od U2
každému som vravela o tom, ako mám pocit, že to s tým prepísknu
každý ma ignoroval
teraz zbadali gumáky a sú z toho mimo
a ja sa len usmievam s tým, že som to predsa vravela už dávno
pretože stereotypný Ír je ryšavý
nezdalo a mi, ze by to bolo take ohromujuce ako v Pekingu, tu som sa skor pri tom nudil na zaciatku, tam to bolo skor o tanci a tie svetla boli uzasne tu to ponali tak divadelne
a samozrejme sa mi páčilo aj zakomponovanie J. K. a toho uja, čo mám na avatare .
ale že proste totálne odignorovali Doctora Who, fakt som dúfala, že David Tennant alebo Matt Smith odnesú pochodeň, ako Doktor.
alebo aspoň TARDIS či niečo zakomponujú do programu :´(
@caramel
a ja si na gumáky ani nepamätám, pozastavila som sa nad nimi, ale ako že by to bola nejaká katastrofa O__O