Pocit, že mi niečo ide (keby len nebol taký prchavý a bol aj naozaj založený na fakte, že mi to ide a nie na vydarenej výnimke) a môj Vianočný darček. Ale hnevám sa na seba za to, že je pre mňa veľmi ťažké byť šťastná.
Ako kedy.. niekedy nič a niekedy maličkosti.. moja gitara, knihy, zaujímavý rozhovor, alebo keď sa mi vydaria muffiny. Ale to je iba také chvíľkové šťastie o ktorom hovorím.
To dlhodobejšie mám vďaka mojej rodine a zopár priateľom..
@druheja Auto by ti pomohlo pretoze by si prisiel po mna a vypadli by sme na tyzden z SVK Takze ho pekne vyhraj
Ale tak.... co ja viem jednym slovom jednoducho uspech. Ale nie taky karieristicky.... ale taky zmysluplny. Tesi ma ze mam na vrch nad niektorymi ludmi, tesi ma ze niektorym som vedel pomoct a velmi ma tesi ze mam svoj zivotny sen, mam silu si za nim ist napriek vsetkemu cim som presiel. Proste momentalne mam radost zo seba
To ze zijem. Ked vezmem do uvahy to ze pri mojom vzniku existovalo priblizne niekolko milionov variantov od lahkych premennych ako farba vlasov po inaksie ako su choroby a podobne veci je stastie uz len to ze som na svete ja ako osoba. A tudiz sa to snazim vyuzivat co mozno najviac a robit radost aj inym ludom zvlast tym co to potrebuju.
Nieje to tak davno co som bol navstivit v ramci firemnej akcie deti na onkologii v BA s plysakmi a podobne. Ked take nieco clovek zazije tak vlastne zisti ze najvacsie stastie v zivote je to ze sam zije a moze pomoct ostatnym.
a potom este priatelia,rodina, jedlo, ked sa mi nieco vydari, lyzovanie, hudba,tanec, prijemne straveny cas hocikde, aa viem ze este vela veci - je to sice take chvilkove stastie ale aj tak je to fajn
vôňa medu, The Beatles, horúca pizza, 12 hodín spánku,dvojka z matiky, pozeranie do očí, keď si o mňa niekto oprie hlavu, pocit výnimočnosti, uvedomovanie si faktu že výborne vychádzam s rodinou a mám pravých priateľov, zaujímavý rozhovor, ocenenie môjho názoru, pocit že už idem spať a že sa mi bude snívať niečo príjemné... a viete čo? som šťastná že som šťastná
čokoláda, na meniny, od chalana, ktorý sa mi ľúbi...a nezabudol na ne ... škoda
......inak to nenaročné: hocičo maličké aj čokoládka, cukríček, žuvačka,nejaký super názov niečoho, keď dám bod vo volejbalem, kôš v baskete a také nieč no
bude to znieť pekne otrepane, som si toho vedomá, ale nemôžem inak šťastnou ma robí každý moment čo som s mojím drahým. aj kebyže sme sa v tom momente hádali. a potom dostať do rúk peknú výplatu pred letom, tiež nieje pocit na zahodenie
joooj vela vecí, ja som taká veselá kopa ale keď si predstavím všetko čo ma čaká v tom teplúčku vonku s kamarátmi, akcie a to všetko s luďmi...ach!!! napichaná som z toho
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
93 komentov
v poslednom čase by mi ale nepomohlo ani keby som auto vyhral.
To dlhodobejšie mám vďaka mojej rodine a zopár priateľom..
Ale tak.... co ja viem jednym slovom jednoducho uspech. Ale nie taky karieristicky.... ale taky zmysluplny. Tesi ma ze mam na vrch nad niektorymi ludmi, tesi ma ze niektorym som vedel pomoct a velmi ma tesi ze mam svoj zivotny sen, mam silu si za nim ist napriek vsetkemu cim som presiel. Proste momentalne mam radost zo seba
Nieje to tak davno co som bol navstivit v ramci firemnej akcie deti na onkologii v BA s plysakmi a podobne. Ked take nieco clovek zazije tak vlastne zisti ze najvacsie stastie v zivote je to ze sam zije a moze pomoct ostatnym.
a potom este priatelia,rodina, jedlo, ked sa mi nieco vydari, lyzovanie, hudba,tanec, prijemne straveny cas hocikde, aa viem ze este vela veci - je to sice take chvilkove stastie ale aj tak je to fajn
......inak to nenaročné: hocičo maličké aj čokoládka, cukríček, žuvačka,nejaký super názov niečoho, keď dám bod vo volejbalem, kôš v baskete a také nieč no
A ešte mojich pár kamarátiek. Spočítala by som ich na jednej ruke..
A k tomu nepotrebujem veľa, len lieky....
Ale ked už tak..tak ked sa niečo vydari kamaratom
+ môj pes, a niekedy ma len tak poteší keď sa mňa usmeje celkom cudzí človek
keby nejakých mám