Co vas tesi na tomto svete?potesilo vas dnes cosi?
noo mna tesi tento svet ale su aj chvile ked by som tu radsej nebola...tesi ma vela veci..rodina,priatelia,laska,hudba a aj pocasie ku stastiu mi staci ozaj malo...dnes ma potesilo vela veci..mohla som byt s priatelmi a s M.proste tesi ma jeho pritomnost
MNA UZ NA TOMTO SVETE NETESI NIC KEDZE JE V SETKO NA PI.U!!!Ale ked je to v pohhodke tak sa tesim hlavne z mojej lasky a z mojich kamaratov lebo ich lubim
ja som si dnes kúpil pernamentku na fucik, no nič lepšie sa mi prihodiť nemohlo vážne som happy aj som zabudol že sa zajtra dozviem termín ďalšej skúšky... a boha už som si na to spomenul... vlastne, pernamentka wueeeeej
mna akurat setko neska nasralo:--idem na bathory..na kere mam objednane uz tyden listky.idem polhodinu predtym a co sa stane?..moje listky mi vyfukne stara baba rovno predo mnu,ja len straaacam dych zatial a nezmozem sa na nic. medzitym mi volaju z agentury ,ze maju brigadu,na keru cekam uz mesiac ale akurat cakam na imaginarny listok do kina.uuuuuuaaaah ,preco ja?boooozee?
mna tiez este dnes nic nepotesilo mozno to ze sm prisiel zdravy domov...ale celkovo mam take nejake hluche obdobie kedy nvm co robit a tak...tak ma moc veci netesi...ted ale hlavne ma tesi POHODA ´08 buaaaa
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
17 komentov