naposledy som sa nahnevala na dve nemenované osoby ktoré na mňa povedali že o živote nič neviem, žijem vo vlastnom svete a že som panovačná... Tie osoby ma pritom vôbec nepoznajú...
Ale inak ma vie nahnevať keď niekto uráža moju rodinu a priateľov, a pri tom nevie ani o čom hovorí...
Vážne nemám rada keď si niekto zo mňa robí srandu, ale tak hnusne, v takých veciach, ktoré sa ma dotýkajú, neviem to teraz konkretizovať... A dosť ma zasiahne keď mi niekto povie, že mi nedôveruje, alebo že nie som z tých, ktorým by ľudia dôverovali... Pritom si nemyslím, žeby som robila veci tak aby na to mail dôvod.
A nemám rada urážky na svojich blízkych.
Ale ja sa neviem uraziť a byť nasratá, takže ma to proste len vnútri trápi
@creeson ved ja som nenarazala na teba, ale vseobecne ... preto ze takych ludi nechapem ... a myslim ze na rodinu neda nik dopustit
myslim ze osoba, ktora by nechala urazat svoju rodinu (alebo by bola sama iniciator urazok na rodinu) je ehm, slusne povedane ... neviem to povedat slusne hlupa, uboha, sprosta mi pridu velmi slabucke na to pomenovanie
@mielikki to musí mať každý deti? sa ti nedivím, mne by to vadilo i keby mám 40
inak nenávidím, doslova nenávidím a zabíjal by som východniarov/západniarov ktorí sa navážajú do východu/západu. Prosto to nenávidím.
ďalej ak niekto hovorí nejakú príhodu o mne alebo nejakú vtipnú a vynechá podstatné veci, ktoré tomu dávajú hlbšiu pointu
a nemám taktiež rád netrpezlivých ľudí, netolerantných, takých čo nevedia cítiť (krásu, prosto sa nevedia zachovať, napríklad prírode povedia že sa nudia akože to ma irituje.
Nemám rád ak som nedocenený vo veciach ktoré sa mi zdajú geniálne a preceňovaný vo veciach ktoré su pre mňa sračky
A nemám rád lenivých ľudí a nemám rád ani seba, že sa niekedy chovám jak čistý kokot, ale zase tiež mi vadí ak kamarátom dám všetko a oni nie sú schopní vyjsť z domu.
ok čiže sú veci, čo ma naserú a to vtedy, keď niekto uráža to, aká som, ak si z toho robí srandu. to ma vie naozaj zabolieť a nasrať. ale keďže už málokomu o sebe niečo poviem, je to ok
Čo sa týka ozajstného urážania, tak väčšinou keď niekto trafí do čierneho, resp. ženská nemá argumenty tak začne hľadať a využívať moje slabiny a hlavne ak je to dosť blízka osoba.. A takisto ignorácia, sem tam pravda. a potom už len také bežné veci, ktoré by vadili zrejme každému smrteľníkovi..ale snažím sa urážať len ak je to nevyhnutné!
Inak palec a skriňa, to je kapitola sama o sebe Ale neurazím sa, väčšinou len rozkopem skriňu druhou nohou, dokým ma aj tá nezačne bolieť..
nooo.. ja sa neurazím skoro nikdy za nič .... možno by som sa urazil ak by mi niekto povedal že počúvam sračky.... ale to by mi musel niekto povedať seriózne vážne!!
Včera som skoro hodila pivo do krčmárky v jednej krčme, keď len prišla k stolu, ja som práve študovala pokazený zapaľovač a jednoducho na mňa vyštekla sumu, ktorú mám zaplatiť. Doslova vyštekla. Už som sa stavala s nejakou adekvátnou odpoveďou, ale našťastie prišiel starý, ten ma upokojil.
Nejde o to, aby sa ku mne správali ako k cárovnej, ale nejaká dávka slušnosti by tam mohla byť.
Zaprisahala som sa, že tam nepôjdem, ak tam bude ona
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
47 komentov
(raz sa mi to stalo. odmietam starnúť. urazilo ma to.)
a nejdem to sem pisat lebo to potom potom proti mne pouzijes
Ale inak ma vie nahnevať keď niekto uráža moju rodinu a priateľov, a pri tom nevie ani o čom hovorí...
Ak mi niekto vulgárne nadáva.
Ak sa ku mne niekto chová ako ku špine.
Ak ma niekto ignoruje.
... ani jedno nie je prejavom rozumného človeka a bohužiaľ moja slabosť je, že ma rozčulujú hlúpi ľudia
A nemám rada urážky na svojich blízkych.
Ale ja sa neviem uraziť a byť nasratá, takže ma to proste len vnútri trápi
-.-
ludia, co nic v zivote nedokaali a hraju sa ze su boh-vie-co
@creeson ,,a pokračujeme v rozprave ďalej" hmm neviem ci by som sa dalej rozpravala s niekym kto mi rozbije hubu
ked sa ma spytaju preco som taka onicom, ked vsetci sa bavia na hovadinach a akoze by som sa podla vsetkeho mala smiat (ach)
a tak..
myslim ze osoba, ktora by nechala urazat svoju rodinu (alebo by bola sama iniciator urazok na rodinu) je ehm, slusne povedane ... neviem to povedat slusne hlupa, uboha, sprosta mi pridu velmi slabucke na to pomenovanie
Viem, neopakuj mi to stále
ja som vyrástol
na Death Metal-e,
Ja takýmto veciam rozumiem,
I´m sorry... ale veď ja viem
inak nenávidím, doslova nenávidím a zabíjal by som východniarov/západniarov ktorí sa navážajú do východu/západu. Prosto to nenávidím.
ďalej ak niekto hovorí nejakú príhodu o mne alebo nejakú vtipnú a vynechá podstatné veci, ktoré tomu dávajú hlbšiu pointu
a nemám taktiež rád netrpezlivých ľudí, netolerantných, takých čo nevedia cítiť (krásu, prosto sa nevedia zachovať, napríklad prírode povedia že sa nudia akože to ma irituje.
Nemám rád ak som nedocenený vo veciach ktoré sa mi zdajú geniálne a preceňovaný vo veciach ktoré su pre mňa sračky
A nemám rád lenivých ľudí a nemám rád ani seba, že sa niekedy chovám jak čistý kokot, ale zase tiež mi vadí ak kamarátom dám všetko a oni nie sú schopní vyjsť z domu.
A je to toho veľa
či počkať
naposledy ma urazil @husky
ok čiže sú veci, čo ma naserú a to vtedy, keď niekto uráža to, aká som, ak si z toho robí srandu. to ma vie naozaj zabolieť a nasrať. ale keďže už málokomu o sebe niečo poviem, je to ok
Skor ma urazi, ked celkom inteligentny clovek, ktory pre mna nieco znamena, ma berie ako samozrejmost. Alebo tak so mnou zaobchadza.
ak si niekto zo mna robi srandu, ale mne to nevadi a ked mu to vratim, tak sa urazi
ak sa niekto uraza Lady Gagu (musela som to napisat
ak sa do mna rype osoba, ktora nie je ani zdaleka lepsia, nech ma sudia mne rovni
Inak palec a skriňa, to je kapitola sama o sebe Ale neurazím sa, väčšinou len rozkopem skriňu druhou nohou, dokým ma aj tá nezačne bolieť..
Včera som skoro hodila pivo do krčmárky v jednej krčme, keď len prišla k stolu, ja som práve študovala pokazený zapaľovač a jednoducho na mňa vyštekla sumu, ktorú mám zaplatiť. Doslova vyštekla. Už som sa stavala s nejakou adekvátnou odpoveďou, ale našťastie prišiel starý, ten ma upokojil.
Nejde o to, aby sa ku mne správali ako k cárovnej, ale nejaká dávka slušnosti by tam mohla byť.
Zaprisahala som sa, že tam nepôjdem, ak tam bude ona
aby som sa vyjadrila k veci
máločo ma hneď urazí... ked si zo mna niekto robi srandu,ok,pichnem spat,ale všetko ma svoje hranice. som velmi tolerantny clovek,ale odtial potial.