Bavíte sa? Viete sa z chuti smiať na niečom? Podeľte sa o to a budeme sa smiať spoločne. Nemusí ísť o komédiu, či vtip, ale aj keď o to, že niečo znie veľmi srandovne a vy sa nedokážete udržať.
strasne sa smejem vzdy ked si spomeniem na chalana ktory sa smial asi 7 hodin v kuse a hovoril mi rano historku ako v noci prichytil sam seba ako sa smeje zo spanku a ked si to uvedomil zacal sa smiat tak ze ho proste vyhodili z chatky
...dpc prichytit sam seba v spanku smiat sa odpadnem xD
a ešte ma dnes rozosmial môj ruský veľký kolega. písomne to tak nevyznie, lebo si za tým textom proste nepredstavíte horu rusáka, čo má 44 rokov a je to fešák a má smiešny prízvuk
proste kamoška mu dohodila ženskú, fajne im bolo a teraz sa ona na neho nejak urazila a blbosti a rozprával nám to pri obede.
"no a teď je na mě nasraná a léňa mi říkala, že už mi nikoho nikdy nedohodí a já jí řek, že to je dobře, páč mi dohazuje jenom vadný kusy"
mna rozosmievaju uplne picoviny, ale uplne maximalne sama si nejaku vymyslim a smejem sa jak zmyslov zbavena hocikedy si na nu spomeniem,
castokrat su to nerealne trapne veci a este ma rozosmieva ironia a milujem situacny humor...
dokazem sa smiat na vela veciach ale vacsina je tak strasne trapna ze to keby pocuje niekto normalny tak letim na psychiatriu jak strela musim sa drzat az sa klepem niekedy nech sa neprerieknem tym co si predstavujem
Najčastejšie moje vlastné vtipky potom sa začnem smiať keď idem sam a po ulici a cakam kym ma vezmu na zachytku ale nie fakt..najlepšie dokazem rozosmiať sama seba svojim suchým sarkazmom
na picujucich ludi, na sebe, na obycajnych reakciach obycajneho cloveka na nieco obycajne , na smiesnom smiechu co dakto mava, casto sa zacnem ujebavat nepricetne ked sa mi aspon tri veci dojebu riadne za den a ja dam hystericky smiech
@paulieevans mňa tiež rozosmieva chudáka chcem ho už vypnúť ale zvyk am si naň
inak mám strašne rad taký ten absurdný humor,kedy sa dejú totálne nepredvídateľné a nekompatibilné veci...a tak isto obľubujem strašne aj sprosté vtipy (sexualne) a aj morbídne
Škodoradosť, najväčšia radosť. Keď mi kamarátka pred očami bachla zo schodov, rozbehla som sa k nej, akonáhle som zistila že je v poho som sa rozrehotala
haha ja vždy keď si spomeniem, keď som upratovala izby na hoteli v Rakusku a prišla za mnou kolegyňa celá vystresovane vysmiata a hovorí mi: "Jana keby si vedela co sa mi teraz stalo" (záchvat smiechu) ja že čo ?? Ona: "Normálne si zaklopem, vojdem do izby, začnem upratovať kúpeľňu, záchod drhnem čistíme, potom idem otvorím okno nech sa vyvetra lebo puchota jak vo vinohradoch, utriem prach, začnem postielať posteľ a potom idem ku prístelke (gauč) a vezmem perinu a ťahám, pozerám co mi to nejde a zrazu chlap tak som sa zľakla ja pozerám to si ho nevidela? Ona ze nie ze on bol taký zabalený v tej periny ze ona si ho vôbec absolútne nevšimla a ťahá a ťahá ja som sa tak smiala ze som plakala a potom dodala: vies co je na tom najhoršie?? Ze som si tam zabudla mop
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
49 komentov
...dpc prichytit sam seba v spanku smiat sa odpadnem xD
- Maj trosku empatie.
- Myslis entalpie.
bavila som sa s kamošom o reprákoch a chcela som mu napísať, že "ja som chcela len dvojpásmové"
a vyšlo z toho
"ja som chcela len dôchodcov"
no. trvalo mi asi 5 min, kým som sa opravila, lebo som sa strašne smiala.
rada sa smejem. na čomkoľvek. som rada, keď mi je smiešno
proste kamoška mu dohodila ženskú, fajne im bolo a teraz sa ona na neho nejak urazila a blbosti a rozprával nám to pri obede.
"no a teď je na mě nasraná a léňa mi říkala, že už mi nikoho nikdy nedohodí a já jí řek, že to je dobře, páč mi dohazuje jenom vadný kusy"
sry, mne je z toho hrozne smiešno
ale z neho mi je vždy smiešno
castokrat su to nerealne trapne veci a este ma rozosmieva ironia a milujem situacny humor...
dokazem sa smiat na vela veciach ale vacsina je tak strasne trapna ze to keby pocuje niekto normalny tak letim na psychiatriu jak strela musim sa drzat az sa klepem niekedy nech sa neprerieknem tym co si predstavujem
a ešte toto. vždycky
aj na mna to skusala.. ale nepochodila to som ju dojebal ja
Toto asi kazdy videl, ale pri tomto plačem stale
A inak tak vo všeobecnosti Dano Drevo, mačacie vtipné gifká, fekálne príhody a moderátori čo urobili trapas nejaký napr. ten v @24
inak mám strašne rad taký ten absurdný humor,kedy sa dejú totálne nepredvídateľné a nekompatibilné veci...a tak isto obľubujem strašne aj sprosté vtipy (sexualne) a aj morbídne
Dobre mozno niekedy ten autocorrect...milujem ked mi namiesto stalo hodi sralo pretoze vo vacsine pripadov sa mi to viac hodi do vety
ako ja neviem
proste tieto videá ma dostanú vždy ale úplne
Ale paradoxne, nikdy ma nebavilo pozerat americké komédie typu Adam Sandler a Ben Stiller a neviem jake strely a pod.
Som za situacny humor skôr alebo sa rada smejem na ľudskej blbosti, alebo na hlaskach