Značnú časť výhľadu doľava zaberá dáka budova, ale tú nevidím.
Napravo sú totiž stromy - pár smrekov a borovíc, ďalej vzadu listnáče. Často sa ich vôňa dostane až ku mne. Nie sú tam svetlá a v noci tam počuť šuchot a spev vtákov. Nedívam sa do tmy pod stromami, ale na ich vrcholky, pretože mestský obzor pre ne tvorí žiarivo osvetlené pozadie, na ktorom sú z nich fascinujúce temné siluety mierne sa pohupujúce v slabom vánku.
Keď je jasno, vidno pár hviezd a skoro vždy vysoko letiace lietadlo. Okrem zvukov spod stromov panuje ticho.
A ja milujem tých pár minút, ktoré každý taký večer strávim vyklonený z okna, počúvajúc svoju obľúbenú melancholickú hudbu.
Najradšej stojím na balkóne v noci. Keď v noci fajčím, vidím len hviezdy, mesiac a horu.. ( pred ňou paneláky, tie to kazia ) Ale vždy sa mi pri tom parádne rozmýšla.
stromy, kopec na ktorom je vysielač, domčeky .... napadne ma že ak tu bakalárku nestihnem napísať tak sa na to budem pozerať ešte jeden semester (ach), a pritom tak milujem svoj výhľad doma na Tatry
myslím ,že sa dá na to odpovedať dvoma odlišnými odpoveďami 1, keď vidíme okolie teda v mojom prípade milujem západ slnka ...2, keď pri tom aj snívame s otvorenými očami
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
55 komentov
a čo by mi mohlo napadnuť ..hm..že byvam daleko,resp.som daleko od domova..
Napravo sú totiž stromy - pár smrekov a borovíc, ďalej vzadu listnáče. Často sa ich vôňa dostane až ku mne. Nie sú tam svetlá a v noci tam počuť šuchot a spev vtákov. Nedívam sa do tmy pod stromami, ale na ich vrcholky, pretože mestský obzor pre ne tvorí žiarivo osvetlené pozadie, na ktorom sú z nich fascinujúce temné siluety mierne sa pohupujúce v slabom vánku.
Keď je jasno, vidno pár hviezd a skoro vždy vysoko letiace lietadlo. Okrem zvukov spod stromov panuje ticho.
A ja milujem tých pár minút, ktoré každý taký večer strávim vyklonený z okna, počúvajúc svoju obľúbenú melancholickú hudbu.
samé paneláky
a napadne ma: "Na kerú pi*u sme sa sťahovali z toho mesta"...