Je dosť škaredý, ma slabý foťák, ktorý nezachráni ten blesk a malé rozlíšenie. Dokonca až podivné, ak aj má operačný systém aplikácie naň sa budú zháňať ťažko.
no náhodou ja ho mám.. a som s ním nad mieru spokojna.. spadol mi neraz.. a displej je cely.. co narozdiel od LG.. ci inej značky.. by už davno displej pošiel táá táá.. ako mojmu bratovi...
a to že nemá skvely foťák.. mobil nieje o fotení.. ale hlavne o telefonovaní a smskovaní !
@grcko Samsung Monte je celkom príjemný telefón. Spolužiak má ... Sem tam trošku spomalené reakcie pri presúvaní pomedzi domáce obrazovky a oneskorené načítanie widgetov ... Ale wi-fi, kapacitný displej apod. to všetko istia
vidím že komentare niektore odveci takže k veci ........
mobil patri do nižšej triedy z hladiska funkcii , jeho prostredie je tak povedané zvlaštne a nelogické ale každý ma iný názor mne napr. mne osobne vyhovuje symbian od Nokie ten nie je zložitý a popri tom je kompatibilná z roznymi aplik.
na samsungy sa taško zhanajú aplikacie oproti nokii ale display ma vetšinou lepší samsung než nokia , čo sa sparcovnia týka je na tom lepšia nokia ale zaleži na modely ......
takto by sa dalo písat ešte dlho zaleži na čo chceš mobil využivat alebo či sa ti len páči ale ja preferujem nokie mam s nimi výborné skusenosti a nikdy ma nezradili zato SE to bola nočná mora
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
26 komentov
@5
a to že nemá skvely foťák.. mobil nieje o fotení.. ale hlavne o telefonovaní a smskovaní !
to este babka co ma pol kilovu cinku je lepsia
teraz normalna rada skus pozreet na fony.sk alebo
gooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooogle.sk
..kvak..
k teme : Nechcel by som ho aj ja mam samsung a oproti nemu je to shit a nema OS
mobil patri do nižšej triedy z hladiska funkcii , jeho prostredie je tak povedané zvlaštne a nelogické ale každý ma iný názor mne napr. mne osobne vyhovuje symbian od Nokie ten nie je zložitý a popri tom je kompatibilná z roznymi aplik.
na samsungy sa taško zhanajú aplikacie oproti nokii ale display ma vetšinou lepší samsung než nokia , čo sa sparcovnia týka je na tom lepšia nokia ale zaleži na modely ......
takto by sa dalo písat ešte dlho zaleži na čo chceš mobil využivat alebo či sa ti len páči ale ja preferujem nokie mam s nimi výborné skusenosti a nikdy ma nezradili zato SE to bola nočná mora