ahojte, neviete o niečom, čo pomáha k vymývaniu farby na vlasy? počula som už o šampóne proti lupinám, ktorý mám pocit, že aj celkom funguje a ďalej o tuhom mydle. poznáte ešte niečo? pretože rada by som sa vrátila k mojím bledým vlasom šetrnejším spôsobo
ak to máš trvácnu farbu, tak to nikdy nedáš dole tak, aby ti to vrátilo tvoju pôvodnú farbu...
to je krutý fakt, pýtala som sa na to už v niekoľkých kaderníctvach a všade mi povedali len to jedno, že to treba odfarbiť
btw počula som aj o "gume" na vlasy a aj to v kaderníctve ohodnotili ako neúčinné
Umývať šampónom so Sodium Lauryl Sulphate (SLES), spomínaný vitamín C, vystavenie slnku, akékoľvek redukovadlo, teoreticky aj cukry, ale to by si už z hlavy asi nevymyla, čajovníkový olej, silné odmasťovacie čistiace prostriedky. Na pôvodnú asi permanentú farbu nevytiahne
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
7 komentov
to je krutý fakt, pýtala som sa na to už v niekoľkých kaderníctvach a všade mi povedali len to jedno, že to treba odfarbiť
btw počula som aj o "gume" na vlasy a aj to v kaderníctve ohodnotili ako neúčinné
Umývať šampónom so Sodium Lauryl Sulphate (SLES), spomínaný vitamín C, vystavenie slnku, akékoľvek redukovadlo, teoreticky aj cukry, ale to by si už z hlavy asi nevymyla, čajovníkový olej, silné odmasťovacie čistiace prostriedky. Na pôvodnú asi permanentú farbu nevytiahne