Rozhodla som sa podla momentalnej situacie, lasku mam a lasku rozdavam, stastie mi ani nechyba ale ma ani neobchadza, no a penazi nie je nikdy dost, za tychto otrockych podmienok v tomto state je kazda koruna dobra
@22 angličtina má ohľadom šťastia dve slová - lucky a happy. happy je niekto štastný a spokojný, lucky ten komu sa niečo náhodne príjemné prihodilo, mal šťastie
napr. aj ty teraz, nie som na vás zvedavý, na vaše pohanske výroky, radšej si ma nevšímajte a bavte sa medzi sebou, to vám určite prospeje k vášmu obrazu duše ......filip
lebo kto povedal, ze stasti za peniaze nekupis, nevedel, kde nakupovat no aj pre lasku treba obetovat nieco a k stastiu ich treba tiez. kazdy jeden krok je spojeny s vydavkami. clovek ani nevylezie bez nich von, lebo hygiena, byvanie, oblecenie, obuv, pitie, jedlo, to vsetko nieco stoji a bez penazi ani niet kam ist...podla mna sa tieto tri vlastne rovnaju, lebo jedno bez druheho pokulhava...neviem si predstavit byt stastna chudobna s partnerom. a neviem si predstavit byt stastna sama a ani chudobna. kks, to su najhorsie ankety, taketo hodnotove.
@zajkousko ty asi nevies aky vyznam má slovo pohan...co som povedala pohanské ? Nadávku,nedodržala niaku tradíciu či čo ? Láskavo sa uvedom kym je ešte čas,a boh ti odpustí !
však keď niekoho si zastávaš, tak sa bav s ním a mne dajte pokoj, vaše puberťácke maniere ma nezaujímaju, konečne mi daj pokoj, ja som neni na baby, mne sa nevnucuj ..........filip
A nakoniec v tvojich rokoch by si už mohla mať rozum
láska.. a prečo? lebo na šťastie neverím..šťastie som nikdy nemala..asi v ničom.. (asi nie som dieťa šťasteny a na päty sa mi len smola lepí) a peniaze..to je materiálne a teda aj pominuteľné.. čiže láska..pretože bez lásky to proste nie je ono..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
60 komentov
a ty si kto?...........filip
ale v ponímaní byť šťastný a nie mať šťastie ako, že mi nikdy nezdrhne bus.....
očúvaj ty kokot zapráskany neber do huby toho koho neveríš, jebo od nitry ....filip
lebo láska a šťastie prichádzajú a odchádzajú nezávisle na tom, čo robím, ale na peniaze sa musí drieť, a to sa mi nechce.
tvoja huba je smradľavejšia pri vyslovovaní týchto výrokov viac ako moja riť .......filip
ty si fakt taký drbo a nechápeš, že ja sa z tebou nechcem baviť?...
čo sa vnucuješ?! ...........filip
napr. aj ty teraz, nie som na vás zvedavý, na vaše pohanske výroky, radšej si ma nevšímajte a bavte sa medzi sebou, to vám určite prospeje k vášmu obrazu duše ......filip
stastie = laska
Podla mna ...
lebo ak mám lásku, mám aj dostatočnú podporu v dobrých aj zlých chvíľach, čiže to je aj mojim šťastím...nebyť na to sama...
a peniaze...to je matéria...je pravdou, že zo vzduchu sa nenajem, no radšej budem mať lásku (a tým aj šťastie) a zrieknem sa zbytočného prepychu
2. Chcem len lasku, velku,vasnivu a nikdynekonciacu !
Tak by vyzeralo moje stastie.
a ty si sa teraz zobudila?(ach)...
však keď niekoho si zastávaš, tak sa bav s ním a mne dajte pokoj, vaše puberťácke maniere ma nezaujímaju, konečne mi daj pokoj, ja som neni na baby, mne sa nevnucuj ..........filip
A nakoniec v tvojich rokoch by si už mohla mať rozum
no dúfam, že po tejto tvojej výrečnej vete, budem už mať od teba
na v e k y pokoj ..........filip