Ahojte mám na vás zase jednu otázočku...Baby aký darček by ste chceli dostať od vášho chalana a aké ste už dostali a chalani aký darček by ste chceli dostať od vašej kočky a aké ste už dostali.A pri ktorých príležitostiach si darčeky dávate?
Aký darček? Taký čo je z lásky... Nemusí byť drahý, dokonca ani kúpený... Najviac ma vie dojať asi pekný list keď mi frajerka napíše... Alebo skrátka niečo od nej originálne ... A dostal som už kadečo... od plyšákov cez oblečenie, až po rôzne srandičky
A darčeky si dávame na narodeniny, meniny, Vianoce, Valentína a aj na výročie občas nejakú maličkosť
@katka25 : prečo práve tieto mestá?
ja by som chcel niekde na sever... možno tak nórsko, alebo švédsko...
alebo potom na juh do tepla ... do španielska... alebo možno austrália... je toho dosť
@mernose páči sa mi sever nemecka,ja viem stačil by hamburg,ale tam by som už potom chcela docestovať autom...lebo medzi hannoverom a dortmundom,je kopec miest,ktoré by som chcela vidieť...
juj tak ja by som chcela ešte vidiet rio de janeiro,nejaký exotikus(napr.seychely),tiež austáliu a hlavne teda Miami je môj sen...
ale budem nenáročná,to Nemecko by mi zatiaľ úplne stačilo...
ja som dostala parfem a dost ma to zdeptalo, lebo akoze po mesiaci na niekoho vyvalit tolko prachov
a vzdy som chcela dostat kvety...teda ruzu, staci fakt jedna, ale bolo by to krasne
mne by stačila tiež jedna červená ruža a ešte pusinka ale keď to dostanem z lásky od niekoho koho lubim je mi to jedno čo to je od frajera ma poteši hocič
No tak čo som ja dostala... ja som už od môjho fešáka dostala retiazku s príveskom, náušnice, aj tú ružu...tá ma ale vážne potešila najviac!Také milé to je...a dostala som ešte veľa maličkosí počas roka,nebolo to na žiadny sviatok alebo tak.
Ale ja som za to,že darčeky nemusia byť, no ak by som mala ešte niečo dostať,nebola by som proti náramku
ja som dostala..od jedneho byvaleho parfem..aj ked to je podla mna z tej kategorie ako plysaky teda "ked uz clovek fak nevie co"
a raz som dostala ruzu krasnu ciernu aj ked umelu..a to sme nemali ziaden sviatok to bolo absolutne nadherne...
ale inak? co ja viem...myslim ze cokolvek je dobry darcek ak ho dostanes alebo davas z lasky nie?
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
28 komentov
na tieto vianoce som od priatela dostala krááásne plysove modre papucky s ocami asi to su zebry
A darčeky si dávame na narodeniny, meniny, Vianoce, Valentína a aj na výročie občas nejakú maličkosť
a čo by ma potešilo???letenka...
ja by som chcel niekde na sever... možno tak nórsko, alebo švédsko...
alebo potom na juh do tepla ... do španielska... alebo možno austrália... je toho dosť
juj tak ja by som chcela ešte vidiet rio de janeiro,nejaký exotikus(napr.seychely),tiež austáliu a hlavne teda Miami je môj sen...
ale budem nenáročná,to Nemecko by mi zatiaľ úplne stačilo...
a ja som jedinečný prípad ja dostávam vždy niečo originálne čo sa hodí len pre mňa
a vzdy som chcela dostat kvety...teda ruzu, staci fakt jedna, ale bolo by to krasne
Ale ja som za to,že darčeky nemusia byť, no ak by som mala ešte niečo dostať,nebola by som proti náramku
a raz som dostala ruzu krasnu ciernu aj ked umelu..a to sme nemali ziaden sviatok to bolo absolutne nadherne...
ale inak? co ja viem...myslim ze cokolvek je dobry darcek ak ho dostanes alebo davas z lasky nie?