@malapohroma to by som aj tak nemohla, zvyšok birdzu ťa tak miluje, že by ma rozštvrtili keby som si ťa vzala
@delpurr konkrétnejšia? no že tá hudba ako si vravel- na Teba má nejaké účinky... ale niekedy majú tie účinky funkciu pohonu, nie len pozitívne- t.z. že Ti niekedy ,,pomáhajú´´ dostať sa do prehnanejšieho stavu ako v skutočnosti je...
@demonicbass vies ono prinutit nikoho neprinutis a ani nevies, ktory (ktora) to je... takze neostava nic, len s optimizmom cakat. ale jedno je iste. ono to pride
po prve - dufal som, ze ked ta tu nevidim tak uz si si vymazala konto a uz ta tu ani nikdy neuvidim (prave dnes som nad tym premyslal a sposobovalo mi to az doteraz fakt radost)
po druhe - otazka je to dobra, len je pre ludi normalnych - ktori nepisu z blazinca
Mimochodom, to sú proste doslova pokazení jedinci, omyl prírody, bežne by si to príroda sama prečistila, že hentakých slabochov nechá napospas svojej slabosti, taká samočistiaca schopnosť, no ľudia to v poslednom storočí úplne prekrútili a zničili jej rovnováhu, preto je chúďa Zem preľudnená, vymierajú rôzne iné druhy a aj medzi samotnými ľuďmi nie je rovnováha, práve preto, že sa snažia nezmyselne proti prírode zachraňovať slabších a tým pádom len podkopávajú seba a sami sa tak postupne vyhubia, pretože sami oslabujú svoj rod staraním sa o slabochov, ba niekedy až podporovaním slabochov v ich slabosti, ktorí ich len sťahujú so sebou. Je to proste zvrátené.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
45 komentov
hudba castokrat prenika do duse cloveka a vyvolava v nej rozne druhy emocii, alebo niekedy je aj ich "spustac"
@delpurr čistá pravda.... a niekedy ale aj bohužiaľ- poháňač...
ou
ale moc to nepomôže, aj tak je samému smutno
@delpurr konkrétnejšia? no že tá hudba ako si vravel- na Teba má nejaké účinky... ale niekedy majú tie účinky funkciu pohonu, nie len pozitívne- t.z. že Ti niekedy ,,pomáhajú´´ dostať sa do prehnanejšieho stavu ako v skutočnosti je...
@elemia nikto nikto nútiť ani nenúti, ale nechaj to tak...
po prve - dufal som, ze ked ta tu nevidim tak uz si si vymazala konto a uz ta tu ani nikdy neuvidim (prave dnes som nad tym premyslal a sposobovalo mi to az doteraz fakt radost)
po druhe - otazka je to dobra, len je pre ludi normalnych - ktori nepisu z blazinca