@dogyno no tieto veci su uz klasiky...skvele veci V for Vendetta je u mna top s Watchmen a ten Arkham...no kresba/malba od McKeana je proste boziiii ...ale europsky komiks je na to velmi dobre...dokonca aj slovensko sa akosi raci zobudzat
ja som kedysi čítala veľa francúzskych a belgických (Tin Tin, Astérix, Don Jon, Les Profs a tak), niekedy v prváku na výške sa mi dostali do rúk Watchmeni, ktorých som zhltla za dva dni a teraz mi na nočnom stolíku leží ešte From Hell, The Crow a ešte tam je nejaká Batmanovka.
@katherinemorgana aku mangu? ja som s mangou este len zacal, top co som cital po kresliarskej a pribehovej stranke je Akira,cital som nejaky Death Note a Spiralu....
@trentr the crow, hellboy, deadpool, niečo z batmanovského sveta, zaujímavý bol aj superman ako rusák UKK mám prečítaných pár kusov, Mrtvý nebo živý bol perfektný.... je toho dosť
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
27 komentov
a prípadne si občas kúpim už kompletné knižné vydanie niečoho... keďže kupovať to ako časáky sa mi nechce...
aj keď najradšej mám asi vážnejšiu západnú tvorbu
a zo zapadnej myslis us comics, alebo aj nieco europske?
hmmm... V is for Vendeta, Arkham, The Crow... také veci... prípadne nejaké veci z Warhammerov 40 000... taká Demonifudge boa neskutočne super
pokým z Ázie ma prekvapili veľmi dobrými komixami zo života... taký Molester man bol neskutočne super
» www.crew.cz/vydali-jsme-det...
a tie marvelovky co teraz vychadzaju kazde 2 tyzdne v novinovom stanku su tiez super. Myslim tie v pevnej vazbe.