no, ja som v podstate stratila brigádu, lebo som v októbri musela ísť z intráku domov, takže som nemohla chodiť do práce tie štyri mesiace a dnes mi poslali výpoveď
Mne sa to nejak velmi nezmenilo, mal som pravidelny Home Office uz pred koronou. Ale musim uznat ze takto je to uz privela a chyba mi office aspon obcas
Plus mal som druhu pracu ktoru som stratil.
Plus mam skolu co uz rok stoji, ak sa rata aj to
Keďže pracujem vo firme ktorá vyrába alkoholické nápoje, tak nepociťujem zmenu. Azda to, že ľudia počas pandémie pijú omnoho viac ! Viac chlastajú = väčšie tržby! Nuž ale nie je to také ružové, keď sú krčmy žiaľ zatvorené .
No minulý rok som robil sam pol roka tento zatial 2 mesiace.. a zmenilo sa to ze som si začal viac zatemnovat mozog aby som nezačal byt psychiatrický pacient....
Úplne prvý deň si človek povie, že homeoffice je super. Potom zistí, že sa trochu horšie koncentruje. A nakoniec si zvykne a stane sa normálne produktívny.
Keď skončí koronavírus, ešte mi bude ten homeoffice chýbať
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
25 komentov
Napr. take videohovory sú pri mojej práci veľkou záchranou.
Jednoducho som len doma, lebo mame zatvorené..ale plat dostávam.
Plus mal som druhu pracu ktoru som stratil.
Plus mam skolu co uz rok stoji, ak sa rata aj to
Keď skončí koronavírus, ešte mi bude ten homeoffice chýbať