Kto si dáva tento rok prihlášku na VŠ- akurát vyplnam a som sa chytala za hlavu..Na každu VŠ k prihláške pridať overenu kopiu maturitneho vysvedčenia, potvrdenie o zaplatený a životopis? Lebo v knihe, k niektorým fakultam nie je napísane nič,len potvrdeni
pošleš len to, čo tam majú napísané. Keď majú len potvrdenie o zaplatení, pošleš len to.
Ale najlepšie by bolo, keby si sa spýtala niekde u vás na škole. Mal by tam byť nejaký človek, ktorý vám hovoril, ako vyplňovať prihlášky. Ja si to osobne už nepamätám
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
8 komentov
Ale najlepšie by bolo, keby si sa spýtala niekde u vás na škole. Mal by tam byť nejaký človek, ktorý vám hovoril, ako vyplňovať prihlášky. Ja si to osobne už nepamätám
@flemi to by bolo vtedy rovno na odstreľ
kopiu matur. vysvedčení a životopis musíš posielat na každú školu + potvr. ozaplat.
dáva sa v polročne zo 4.
a k dátum je jedno aky napíšeš na životopis len aby nebol pol roka starý ked im príde