Bojím sa ísť do fitka ale velmi by som chcela.... Ale neviem čo by som tam robila a ani nechcem aby mi to tam neaká vyšportovaná kráska vysvetlovala bolo by mi trapne.....
@pravnik Veď ty si písal že si vo fitku ešte nikdy nebol tak čo to vieš porovnávať.... Na vela partií je účinejšie cvičiť na takých strojoch čo doma nemám ani činky a nič ťa tam nerozptiluje ja mám asi iba fóbiu z toho ísť niekam sama prvýkrát....
Doma sa ťažko viem prinutit, ale ked si raz zaplatim permanentku na mesiac tak mi je ľuto potom nechodit
A doma aj tak bez strojov je to taka nuda a ked mi niekto vojde do izby.. tak to mam chut ho zabit
@surikatka nie, ide o to ze usetris cas s presuvanim sa do a z fitka ... a ked sa naucis trosku improvizovat ani moc nastrojov doma nepotrebujes... ked chce ale niekto makat riadne a riesi vsetky partie, tak je asi lacnejsie fitko ako si doma zriadit posilku
@pravnik No ano ale v mojom pripade aj vzhladom na to ako bývam teraz u rodičov a aj budem pár mesiacov ešte tak ani súkromie nemám tak asi do toho fitness center pojdem.... Lebo ja som doma zvykla cvičiť každý deň ale no nebolo to ončo rada by som to posunula na taký vyśší level...
@surikatka skus youtube napr zuzka light ma riadne spalovace spevnovace. Intenzivne treningy 15minutove. Ja cvicim doma podla nej + som si kupila kettlebell 16kg na drepy
@vishka Jéj podla nej a Michelle Lewin som cvičila.... Ďakujem už som nad kettlebell aj činkami uvažovala jediné čo mám sú smiešné 2kg ale no snáď sa k tomu dokopem...
doma cvicim z vlastnou vahou pekne serie, opakovacky akurat stvrtky chodievam na skupinovy do sportcentra ale tam tiez cinky nedvyhame, je to vsetko z vlastnou vahou pripade puzivamy kruhy a este mam super "hrazdy" pred panelakom kde chodim ked je tma
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
29 komentov
pri cvičení musím byť sama takže mi fitko nemože vyhovovať
A doma aj tak bez strojov je to taka nuda a ked mi niekto vojde do izby.. tak to mam chut ho zabit
Ale zase, do posilky nie vždy sa mi chce ísť, keď mám chuť vybiť energiu tak sa vybehám na orbitreku jak škrečok