Ahojte, chcela by som sa opýtať či môžem mať cystu alebo niečo iné, keď od narodenia mám v hornej časti ucha takú dierku z ktorej mi vychádza hnis. Moja mama mala tiež cystu a zomrela na to. Nemohla som to po nej zdediť??
cysta nie je dierka z ktorej ti tecie hnis... cysta je nezhubny nador, ktory sa vie premenit v zhubny, pokial sa nevyoperuje. To co mas s uchom bude neaky vred, ktory sa lubi zapalit. Ked to je velke, tak s tym chod lekarovi, ale asi najlepsie koznej.
toto cysta isto nie je. skor absces alebo fistula. odporucam kozneho pripadne chirurgiu. ale myslim, ze sa nemas coho bat. no riesila by som to na tvojom mieste urcite. cim skor, tym skor budes mat po probleme.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
27 komentov
ale k tomu lekárovi jednoznačne choď.
BTW, myslíš, že na teen fore má niekto MUDR?
tak mila gabrielka počkaj si 7 rokov a bude mať
Čo sme my? Lekári? Vidíme to? Vieme to ohmatať? Z troch riadkov, ktoré si napísala si akurát tak z prsta vycucáme, čo Ti vlastne môže byť.
po prvô: neveim čo je zlé na strašení detí
po druhô: prijebaná otázka = prijebana odpoved
po treťô: na kiu chujovu maťer sa do toho montuješ?
1. ukazuje to tvoju výšku IQ (max 50)
2. je to blbá otázka iba pre blbcov ako si ty
3. teba je hovno do toho prečo. Radšej sa choď schovať späť do diery a nezamoruj túto planétu