Ked si citam nejake zenske veci alebo nejake blogy ako baby nadavaju na chalanov pri tom nemozu bez nich zit kadzy druhy den nejake pubertacky vypisuju ako maju v prdely chalanov no idu okolo pekneho sportovca a idu sa roztopit a myslia si ze nasli novy z
kazdy clovek ma obcas take pocity. to neznamena, ze nevie konat (mysliet) inak.
akurat, ze tie dievcatka si napisu vylev (namiesto do sukromneho dennicka) na net a bloguju a riesia veci, kt. su hodne tak 5min. zamyslenia (ked vobec)
na tvojom mieste by som blogy ani neriesila. to je tak akokeby si cital dennik nejake 13. striedaju sa temy Love my life a Hate my life
a milujem aj tie výmeny názorov, že kto je lepší či muž, či žena..ale veď to je úplne nezmyselná téma, ktorá končí výsledkom, že na to je muž a žena, aby sa navzájom doplňovali a tvorili jedno...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
26 komentov
Normalne zeny alebo aj dievcata nemaju problem s chalanmi a naopak.
tráva je zelená, ideme to riešiť?
aaaaaaaaaa, toto je take super, take super
akurat, ze tie dievcatka si napisu vylev (namiesto do sukromneho dennicka) na net a bloguju a riesia veci, kt. su hodne tak 5min. zamyslenia (ked vobec)
na tvojom mieste by som blogy ani neriesila. to je tak akokeby si cital dennik nejake 13. striedaju sa temy Love my life a Hate my life